Editorial

L'EDITORIAL

La resposta de campió del Barça

El Barça ha recuperat
el pols amb determinació
i serà campió dissabte si venç al camp del Granada, que ja està salvat

El Barça va golejar ahir sense contemplacions l'Espanyol en un derbi còmode i seguirà depenent exclusivament de si mateix en l'última jornada per guanyar la lliga. L'equip de Luis Enrique va dilapidar un avantatge consistent en una fase de dubtes que va permetre entrar de ple en la lluita pel títol als dos equips de Madrid, però ha recuperat el pols amb determinació i serà campió si venç dissabte vinent al camp del Granada, que ja està salvat. Faci el que faci el Madrid a Riazor. L'Atlético de Madrid es va estimbar ahir contra el Llevant, un equip descendit, en un escenari, el Ciutat de València, maleït per al seu tècnic Cholo Simeone i queda matemàticament exclòs.

Des que va perdre contra el València al Camp Nou (1-2) tot i haver fet mèrits per haver-se endut el partit, el Barça s'ha arromangat i encadena amb fermesa quatre victòries consecutives. En aquest tram, ha marcat 21 gols i no n'ha encaixat cap, un símptoma inequívoc que l'equip s'ha refet amb enteresa. El Barça torna a ser un bloc fiable en tasques defensives i té al davant el trident, el millor trio de davanters del món. Ahir van fer quatre dels cinc gols. L'altre el va marcar Rafinha en un regal del porter de l'Espanyol Pau López. Malgrat la golejada i haver fet un partit fluix, l'equip de Constantin Galca, per la seva banda, va segellar la permanència que ja tenia pràcticament a la butxaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)