Editorial

L'EDITORIAL

El Barça es retroba amb els aficionats

Va afirmar que, sobre el paper, té a la seva disposició la plantilla més completa des que és entrenador blaugrana

Ja fa molts i molts anys que el Gamper ja no és aquell dia en què els aficionats descobrien el nou Barça de la temporada. Malgrat tot, malgrat que els socis i els aficionats puguin veure l'equip, cada pretemporada, en tots i cadascun dels partits que juga, el Gamper no deixa de ser el retorn de tothom a casa. I això és el que passarà de nou avui amb l'equip que dirigeix Luis Enrique, que trepitjarà per primera vegada la nova gespa del Camp Nou per enfrontar-se amb la Sampdoria. Serà un partit que, a més a més, servirà per recordar la primera copa d'Europa que va guanyar el Barça –el maig vinent en farà 25 anys–. a l'estadi de Wembley contra l'equip italià.

Luis Enrique es va mostrar ahir molt il·lusionat amb la nova temporada en la compareixença que va fer davant la premsa. L'asturià no s'acostuma a amagar, i ahir tampoc ho va fer. Va ser clar i català i va afirmar que, sobre el paper, aquesta temporada té a la seva disposició la plantilla més completa des que és entrenador blaugrana. I això que encara no té l'anhelat quart davanter, un fitxatge que Luis Enrique encara té entre cella i cella. Tot i això, va reconèixer que no passarà res si al final no arriba. L'asturià també va dir que no té cap dubte que l'equip anirà a totes aquesta temporada i que no hi haurà cap mena de relaxació tot i els títols guanyats aquests últims anys: “En el futbol no serveix el passat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)