Seleccions

El llistó català està amunt

Hoquei sobre patins. Catalunya cedeix contra Portugal en la GoldenCat, però les de Barberà tornen a demostrar que podrien competir contra tothom

Catalunya 1 Portugal 3

CATALUNYA:Anna Ferrer, Gemma Solé, Alba Ambrós, Clara Fontdeglòria, Comas -cinc inicial-, Mariona Surós, Joana Xicota, Berta Tarrida (1), Maria Anglada i Esther Vistós.PORTUGAL:María Vieira, Sofía Mocóvio, María Severino, Marlenne Sousa, Raquel Santos (1) -cinc inicial–, Claudia Vicente, Marta Marujo, María Silva (2), Leonor Coelho i Joana Teixeira.GOLS:0-1 (2’) Raquel Santos. 0-2 (32’) María Silva. 1-2 (37’) Berta Tarrida. 1-3 (42’) María Silva.ÀRBITRES:David Godia i Òscar Morisio. Van mostrar targeta blava a María Silva i a Raquel Santos, de Portugal, i a Berta Tarrida, de Catalunya.FALTES:14 de Catalunya i 13 de Portugal.

La selecció catalana va cedir en la tercera i última jornada de l’Open Internacional GoldenCat Catalunya, que era com una final perquè qui guanyava –les dues seleccions estaven invictes– aconseguia el títol. La primera part va estar marcada per un gol de les portugueses després d’un xut de Raquel Santos que, amb mala sort, va passar per sota de la portera catalana. Es va arribar al descans amb un 0-1. En la segona meitat, un gol de María Silva va augmentar la diferència per a Portugal (0-2). Catalunya, però, es va resistir i una diana de Berta Tarrida va posar emoció a 13 minuts per al final en un segon temps ple d’alternatives. Però un gol de María Silva va rematat la feina a 7 minuts del final (1-3). Cal destacar el partidàs de la portera Clàudia Vicente, que va fer grans aturades de qualitat mantenint a ratlla Catalunya. Raquel Santos, MVP. En el partit pel tercer lloc, Itàlia va superar França (6-2) amb 4 gols de Tamiozzo.

No hem acabat d’estar bé en la primera part, no ens ajustàvem i ens ha penalitzat perquè tenen molt talent