Franja TV3

Divendres, 23 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 328'
11.28
Plats bruts
Tinc escaiola
Emissió dels capítols Tinc ràbia, Tinc molta cara i Tinc escaiola.
Sèries
Durada: 82'
12.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Un poble francès
Presoners de guerra
Desembre de 1945. La situació a la fàbrica de Raymond Schwartz és molt tensa. Els treballadors estan cansats i els presoners alemanys no fan gaire per ajudar-los. Però el Raymond no vol donar gaire importància als problemes laborals. Té a sobre la segona volta de les eleccions i s'hi vol dedicar de ple. Paral·lelament, l'Anselme i els seus companys amenacen amb una vaga. Per la seva banda, l'Hortense no acaba de recuperar-se. No aconsegueix sentir afecte pel Tequiero i té por que el Daniel la interni en una institució psiquiàtrica.
Sèries
Durada: 50'
16.30
Vera
Aigües tèrboles
Danny Pryor, el propietari d'una explotació agrària, descobreix un cadàver a la bassa dels fems. La comissària Vera Stanhope ha de determinar la identitat de la víctima mentre investiga els temporers que eren al lloc dels fets, a les ordres del capatàs Milosh Beqiri. El primer, Goran Vlasic, està relacionat amb el tràfic d'armes. El segon, Zamir Ilic, apareix al seu pis amb un tret al coll, en un aparent intent de suïcidi.
Sèries
Durada: 100'
18.10
Julie Lescaut
La confessió
Un any després de la detenció controvertida de l'atracador, torturador i assassí d'una dona gran, el jove Kevin Berjot, la Julie ha d'anar a testificar al seu judici.
Sèries
Durada: 95'
19.45
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 45'
20.30
TV3xunTUB
Carles Prats
El presentador dels telenotícies Carles Prats s'apunta a les stories del programa per parlar de la seva feina al capdavant dels informatius de TV3. Però també per recordar la seva etapa de corresponsal per Europa i les anècdotes de la seva feina.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
No te la fotis
Una de les seccions del Zona zàping li agafa el relleu durant l'estiu. El crit d'una persona que gravava un vídeo enviat al programa s'ha convertit, amb el pas del temps, en una mena de fórmula màgica i pràcticament no hi ha caiguda o ensopegada sense el crit previ de No te la fotis.
Altres
Durada: 35'
22.30
La gran pel·lícula: Un cop amb estil
El Willie, el Joe i l'Al, amics de tota la vida, decideixen rebutjar la jubilació i desviar-se del bon camí per primer cop a la vida quan els seus fons de pensions es converteixen en fum com a conseqüència d'una crisi empresarial. Desesperats per pagar les factures i continuar endavant amb els seus éssers estimats, tots tres ho arrisquen tot quan s'embarquen en un atracament temerari al mateix banc que es va quedar amb els seus diners.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.05
Pel·lícula: Com matar el teu cap II
Plens d'ambició, el Nick, el Dale i el Kurt decideixen ser els seus propis caps creant un nou negoci. Però un inversor molt espavilat fa malbé els seus plans. Vençuts, desesperats i sense recursos legals, tots tres aspirants a empresaris tramen un pla insensat per segrestar el fill adult de l'inversor i demanar un rescat per ell per recuperar el control de l'empresa.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.55
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.35
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.05
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.50
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.35
Jazz a l'estudi
Jon Robles Group. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.35
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 15'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'