Franja La 1

Dimecres, 26 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jorge, davant la perspectiva que la Lorena no torni, s'ensorra i s'adona que l'ha perdut per culpa seva. Paral·lelament, el cartell que la Celia va posar a la drogueria apareix trencat. La Celia sospita de la Carmen, però en realitat l'autor del sabotatge és el David. L'Elías, per la seva banda, localitza la Lorena i comparteix amb el Jorge seu parador. Aquest va a buscar-la, i es reconcilien. Posteriorment, la Carmen dona a la Valeria i el Jesús l'empenta necessària per sincerar-se sobre el matrimoni i és llavors quan la Valeria li demana al Jesús que es casin, i la parella es promet. El Paolo, mentrestant, es disculpa amb la Marta i comencen una relació. Finalment, la Noa dubta sobre si explicar-li a la Rosa la veritat sobre els medicaments.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
El Toni i la Paula han d'investigar les dones que van denunciar en el passat el doctor Barragán. Per la seva banda, el Rojo ordena al Tom que busqui i li porti la Diana del Val.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
El Méndez confessa al Felipe que la Genoveva va portar el Santiago, i aquest decideix explicar-ho al Liberto. Mentrestant, la Maite no arriba a proposar-li a la Camino que compleixi el xantatge de la Felicia, i la Camino torna de la presó abatuda per la situació de la Maite. A més, la preocupació al barri està latent quan la Carmen informa els coneguts que el nadó està molt malament i els Palacios desapareguts. Finalment, la Bellita decideix aclarir les coses amb el seu marit, però veu el José besar el Julio a la galta. El José es disposa a explicar-li la veritat a la Bellita sobre el Julio per petició de la Cinta. I el Cesáreo es creua amb una dama amb la cara coberta que creu reconèixer.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Néboa
L'Urco ha tornat a matar. L'assassinat suposa un cop molt dur per la Mónica, que es veu obligada a abandonar la investigació en favor de la seva millor aliada a l'illa, la sergent Carmela Souto, que manté com a sospitós el Gonzalo. Mentrestant, els efectius preparen el trasllat del capellà de Néboa al continent per comparèixer davant del jutge. Més tard, aquesta informació arriba als veïns de Néboa que, impactats per l'últim crim que ha tingut lloc a l'illa, fan tot el possible perquè el Gonzalo no abandoni viu l'illa. Finalment, i malgrat les ordres de Comandància, la Mónica no es queda de braços creuats i decideix dur a terme una investigació paral·lela per trobar l'Urco. El seu primer objectiu: escoltar la cinta número nou.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou La patata caliente i Comidas del mundo
Altres
Durada: 125'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'