Franja La 1

Dimecres, 21 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Edició especial del programa que connecta amb el Congrés dels Diputats, que acull el debat de la moció de censura presentada per Vox contra el govern presidit per Pedro Sánchez. Al llarg del matí, l'espai ofereix puntualment els plens i detaca les intervencions més rellevants.
Altres
Durada: 420'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 5'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Vuelta Ciclista a España
Segona etapa, de 151,6 kilòmetres. La primera part, plana, recorre la Ribera Baixa de l'Ebre. Al final, el Port de Sant Miquel d'Aralar, acapa d'operar la selecció que va començar Arrate. Una pujada amb nombrosos trams de ciment que endureixen la cursa per la dificultat en l'agafada. Un cop coronat el port, la baixada cap a Lekunberri és ràpida, per la qual cosa totes les diferències es marquen al cim. Comentaristes: Pedro Delgado i Carlos de Andrés.
Esports
Durada: 85'
17.30
Servir y proteger
La Lídia vol reobrir el cas de la Sonia, una jove desapareguda fa anys. Posteriorment, en Salgado i en Miralles aproven que segueixi el seu instint. Mentrestant, la Paula veu el seu pare besant-se amb l'Eli. Després d'estudiar a fons el cas de la Malena, entén que el seu pare por estar implicat en la mort d'aquesta i de l'Otero. Finalment, la Hanna entra a treballar al Moonlight convençuda per en Quintero.
Sèries
Durada: 50'
18.20
Acacias 38
En descobrir la fugida de l'Anabel, el Marcos no dubta a canviar els panys per evitar que es torni a escapar. No obstant això, l'Aurelio, amb l'ajuda de la Soledad, esquiva les mesures del Marcos per fer-li arribar una nota a la jove. Mentrestant, el Roberto torna a Acacias i és rebut per la Sabina i el Miguel, que amaga la seva curiositat per les raons que han portat el seu avi a trigar tant a tornar. Al seu torn, el Liberto i la Rosina pateixen en veure la il·lusió de la Susana amb el barret que creu que li va enviar l'Armando i decideixen explicar-li la veritat, que ells l'hi van comprar. I l'Alodia no és capaç de delatar l'Ignacio tot i que sap que el José té raó per desconfiar d'ell i les seves nits d'estudi.
Sèries
Durada: 50'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Inés del alma mía
La muerte, menos temida, da más vida
El Nadal arriba a Cuzco, però sembla que no hi ha temps per la pau i el reconeixement, ja que un sector almagrista està conspirant per alçar-se contra el règim de Pizarro i amenaça amb fer-ho saltar tot pels aires. Mentrestant, Valdivia i De la Hoz es disputen el dret de la conquesta sobre Xile i es desafien per veure qui serà capaç d'arribar allà primer. Sols amb la Inés, Valdivia confessa que no sap com reunirà tots els homes i queviures necessaris per a l'expedició. A més, el Maese de Campo té dubtes sobre la paraula d'Almagro, que ha promès revelar-li una ruta segura per arribar al país a canvi que alliberi tots els seus soldats presos.
Sèries
Durada: 60'
23.10
Comando actualidad
Vivienda postCOVID
Després de la pandèmia han sorgit una sèrie de qüestions sobre l'habitatge. Entre elles, si l'habitatge habitual dels espanyols és l'ideal per passar un altre confinament. El programa es fica de ple en un nou dilema: si s'ha de tornar al confinament com al principi, la població repetiria a les seves cases o preferiria una altra a les afores de la ciutat. A continuació, reposició de dos reportatges.
Altres
Durada: 180'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'