Franja La 1

Dimarts, 17 maig de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Con alma de boquerón
El seitó, juntament amb la sardina i el sorell, són els tres peixos blaus que més es consumeixen a Espanya. L'espai dedica el programa al seitó, i els germans Torres preparen un plat amb uns seitons amb vinagre amb pipirrana i amb una ploma ibèrica amb anxoves.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.35
Downton Abbey
El senyor Merton continua perseguint la Isobel. A més, la casa es recupera dels esdeveniments dramàtics de la nit i el Robert s'enfronta a una decisió difícil. La Daisy, per part seva, continua lluitant per seguir amb els seus estudis, i la senyora Patmore té una idea que pot resoldre tots els seus problemes. Mentrestant, a Downton, la Rose intenta convèncer el Robert de les virtuts d'una xarxa sense fil a la casa. Finalment, la Mary posa en perill la seva reputació i l'Anna es converteix en còmplice.
Sèries
Durada: 45'
17.20
Servir y proteger
El Quintero lamenta que el seu fill Julio no vulgui parlar amb ell. L'Espe, per part seva, s'emporta una decepció amb el José. Mentrestant, la Luna confessa a l'Iker els dubtes que té sobre la seva relació, ja que la seva professió és molt perillosa. Finalment, l'Iván pateix forts dolors al genoll que oculta als seus companys.
Sèries
Durada: 75'
18.35
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.30
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La noche D
Especial Chanel
Chanel ha fet història al Festival d'Eurovisió i ho celebra en aquest programa especial. L'artista visita el plató de l'espai acompanyada dels seus ballarins: Exon Arcos, Josh Huerta, Pol Soto, Raquel Caurin i María Perez, amb els quals explicarà l'última hora de les celebracions. A més, es mostra amb ells allò que no s'ha vist i es coneix, de primera mà, tot allò que no s'ha explicat del certamen. Més tard, es comenta amb Palomo Spain el vestit que va lluir Chanel i els conjunts més arriscats del festival. Posteriorment, Chenoa, juntament amb Tony Aguilar i Julia Varela, els comentaristes de l'esdeveniment, fan un repàs de les millors actuacions d'Eurovisió 2022. Finalment, Flo rescata els moments més comentats a les xarxes socials i Leo Harlem posa a examen la lletra de SloMo.
Altres
Durada: 120'
00.10
Pel·lícula: Padres adoptivos
La Coline i l'André estan en perfecta harmonia amb la seva filla, la Garance, i el seu gendre, el Harold. No obstant això, quan la Garance se separa del Harold, ordena als seus pares que no el tornin a veure mai més. Incapaços de fer el que els demana la seva filla, la Coline i l'André han de portar una doble vida per continuar veient el seu adorat gendre.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.30
El nombre de la rosa
Després d'una intensa caça de bruixes i un judici, Bernado Gui està convençut d'haver trobat l'assassí. No obstant això, la mort d'un altre monjo pot demostrar que s'equivoca.
Sèries
Durada: 50'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'