Franja La 1

Diumenge, 26 maig de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 35'
10.45
MasterChef
En la primera prova, els aspirants reben una injecció d'energia, ja que treballen amb els seus familiars o les seves parelles en l'elaboració de diferents aperitius. El millor o la millor rep el davantal daurat, que atorga la immunitat en aquest lliurament. Juanma Castaño, guanyador de la sisena edició de MasterChef Celebrity, acompanya el jurat, mentre que Pepe Rodríguez participa en aquesta prova amb el seu fill Jesús. A continuació, el programa es trasllada a Cartagena, la ciutat que ha acollit la gran festa de la gastronomia: el lliurament dels cobejats Sols Repsol. En aquest enclavament, els equips cuinen per als paladars més exigents: xefs guardonats, com ara Martín Berasategui, Nandu Jubany i Begoña Rodrigo, entre altres. Per tal de donar-los suport, reben la visita de Ruth Lorenzo, aspirant de la setena edició de MasterChef Celebrity. Finalment, els davantals negres s'enfronten a una prova amb sabor italià. És per això que el jurat convida Antonia Dell'Atte, participant de la tercera edició de MasterChef Celebrity, i el xef Ferdinando Bernardi, que compta amb un Sol Repsol.
Altres
Durada: 190'
13.55
D Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. A més, a l'espai hi participa un important grup de col·laboradors i estilistes reconegudes que analitzen les tendències i els estilismes dels famosos.
Altres
Durada: 65'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
15.55
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Malta
La Franka, responsable europea d'una escola d'idiomes global, arriba a Malta per assegurar-se que el John, el director de la sucursal local, se cenyeix al mètode d'ensenyament corporatiu. Durant la seva estada a l'illa, la Franka és seduïda pel Till, però aviat descobreix que no és l'única.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Tormenta por la mañana, amor por
L'arquitecte Julian Cavendish i la seva dona, la Holly Reynolds, no tenen fills, però s'encarreguen de la criança del Leo i la Lisa, uns bessons que són fruit d'una relació anterior de la Holly. Just quan estan celebrant el seu desè aniversari, es troben amb el pare biològic, el Vince Morgan, un xef amb molt de prestigi.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: En tu vida
L'Elisa i el Marcus són dos estranys que intercanvien casa seva per resoldre les seves crisis. Ella, per afrontar l'engany del seu marit, alhora que ajuda el seu millor amic amb el negoci, i ell, per superar la mort de la seva dona.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Sin tiempo para morir
L'agent Bond ha abandonat el servei i gaudeix d'una vida tranquil·la a Jamaica. No obstant això, la seva pau es veu interrompuda per la visita d'un amic seu de la CIA, el Felix Leiter, que ve a demanar-li ajuda. La missió consisteix a rescatar un científic segrestat, però les coses resulten ser molt més complexes del que esperaven. Un malfactor misteriós ha aconseguit accedir a un armament tecnològicament capdavanter que el fa pràcticament invencible.
Pel·lícules
Durada: 150'
00.35
Pel·lícula: La extraña que hay en ti
Per a l'Erica Bain, els carrers de Nova York són casa seva i el seu mitjà de vida. Com a locutora d'un programa de ràdio, comparteix amb els seus oients els sorolls i les històries de la seva adorada ciutat. No obstant això, una nit horrible, tot el que l'Erica coneix i estima s'enfonsa quan ella i el seu promès, el David, són víctimes d'un atac brutal en què el David mor i ella resulta greument ferida. Malgrat que el cos destrossat de l'Erica cicatritza, queden ferides més profundes: la devastadora pèrdua del David i una cosa més incontenible, una por aclaparadora que la persegueix en tot moment. Els carrers de la ciutat per on abans li encantava passejar ara se li fan estranys i amenaçadors.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.30
Pel·lícula: Cuando tú no estés
Katja Baumann i la seva ajudant Lilly Engel han de cuidar una granja pròxima a Frühling mentre l'amo és a l'hospital. De sobte passen coses estranyes que indiquen que un intrús hi entra sovint per atemorir els inquilins i causar danys a la propietat.
Pel·lícules
Durada: 90'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'