Franja La 2

Dimecres, 1 abril de 2020
06.00
Maravillas sagradas de la tierra
Sèrie documental que descobreix la fe i els seus llocs sagrats més impressionants.
Documentals
Durada: 50'
06.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Ciudades secretas
La Basílica de San Pedro
La Basílica de Sant Pere, a la Ciutat del Vaticà, Roma, és una mega estructura religiosa, dipòsit d'obres mestres de l'art cristià.
Documentals
Durada: 55'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.00
Muévete en casa
L'espai anima tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d'aïllament pel coronavirus.
Altres
Durada: 30'
09.30
Supervivencia extrema
Mordeduras mortales
Sèrie documental que mostra les grans capacitats que tenen algunes espècies d'animals per sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
10.20
Mañanas de cine: La furia de los siete magníficos
Els soldats del dictador mexicà Díaz capturen un líder revolucionari apassionat. El seu lloctinent ofereix a un famós bandoler una recompensa per alliberar-lo i retornar l'esperança al poble mexicà. Però abans d'això el mercenari ha de reunir la seva quadrilla de guerrillers fronterers.
Pel·lícules
Durada: 100'
12.00
Aprendemos en casa
Espai que ajuda a refrescar tot el que els nens aprenen a l'escola, per formar-se mentre s'està a casa.
Altres
Durada: 120'
14.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Pizza a la carta
La pizza és una de les receptes més populars del món, encara que cadascú l'adapta al seu estil. Julie visita una napolitana per a qui la pizza és una religió i una granja de búfales a Bretanya. A més, l'espectador pot aprendre a fer una pizza amb una paella i Thierry dona la recepta de la pizza Rotolino.
Altres
Durada: 45'
15.05
Mi odisea griega
Atenas y Pascua Griega
El viatge comença a Atenes, una de les ciutats més antigues del món. El Peter presenta algunes de les ruïnes més recognoscibles, com el Partenó i l'Àgora romana; explora els seus secrets ocults i aprofundeix en els fonaments de la religió ortodoxa i la importància de la Pasqua.
Documentals
Durada: 45'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Sudáfrica: Choque de corrientes i Supervivencia extrema: Mentes animales: Els animals fan ús de la seva increïble capacitat intel·lectual per aconseguir portentoses gestes. Alguns planegen estratègies de caça, aprenen noves habilitats o fins i tot fan servir eines.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Monumentos sagrados: Templos asiaticos: seres humanos, naturaleza y dios: En el vast continent asiàtic, l'horitzontalitat dels temples i santuaris reflecteix la proximitat geogràfica a la natura primitiva i als éssers vius.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Cuscús a la carta
El cuscús és un plat berber molt popular a França. El terme cuscús designa tant la recepta com el gra utilitzat com a ingredient principal: sèmola i farina de blat, premsada i enrotllada, es cuina a el vapor i s'acompanya amb un brou que conté verdures, espècies i carn de raz el hanout.
Altres
Durada: 50'
19.55
Detrás del instante
Joana Biarnés
El 3 de juliol de 1965, la jove fotògrafa catalana Joana Biarnés es va colar a l'habitació dels Beatles a l'hotel Avenida Palace de Barcelona. Les fotografies de les tres hores que va estar amb ells suposen una valuosa crònica gràfica de la visita de la mítica banda de Liverpool.
Documentals
Durada: 35'
20.30
Esta vida salvaje
Comença la temporada alta i totes les reserves estan al complet, però Saba ha d'enfrontar-se a un seriós problema provocat pel generador d'electricitat. Mentrestant, el Frank descobreix a una lleona morta i vol esbrinar què l'ha matat.
Documentals
Durada: 25'
20.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
21.10
Tierras extremas
Los emiratos contra el desierto
Com a conseqüència del canvi climàtic, el Desert Àrab, abrasador i exposat a vents dessecants, s'ha convertit en un dels punts més calorosos del món. Davant d'un clima tan extrem, la població ha d'aprendre a viure en una regió on les temperatures no paren de pujar.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Días de cine clásico: La vida de Brian
Tres reis mags van a Betlem a oferir els seus respectes i presents a l'elegit. Després d'uns instants de confusió, el Brian és desposseït dels seus honors en benefici del seu veí Jesús. Trenta-tres anys més tard intenta conquistar l'amor a través de la seva lluita política contra els romans, però la situació es complica.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
¡Cómo nos reímos!
Regreso al sketch
Aquest capítol conté un alt nombre d'esquetxos per minut: Goyo Jiménez, Cruz y raya, Martes y 13, a més de tots els humoristes clàssics han utilitzat el sketch com a vehicle.
Altres
Durada: 120'
01.30
Conciertos de Radio 3
Leprous. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.05
Documenta2
Inclou Monumentos sagrados: Del templo a las sinagogas: ausencia y presencia: A la cruïlla de camins d'Àsia, Àfrica i Europa es troba el bressol de la primera religió monoteista: el judaisme. El seu lloc de culte són les sinagogues però molt pocs d'aquests monuments han sobreviscut a la història. No obstant això, a la península ibèrica s'hi troben alguns exemples fabulosos.
Documentals
Durada: 50'
02.55
Tierras extremas
Chile
Xile és una prima franja de terra que s'estén des de Perú fins al cap de Horn i que ofereix als seus habitants una gran varietat d'ecosistemes i climes. El poble xilè s'enfronta al nord al desert més àrid del món i, al sud, a la Patagònia, a la pluja gairebé constant.
Documentals
Durada: 50'
03.45
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Bullabesa a la carta
En aquest programa, Julie proposa desentranyar els secrets d'aquesta deliciosa recepta marsellesa. Al seu torn, Thierry Marx prepara la seva bullabessa amb peix cuit a última hora. I s'emprèn un viatge que porta l'espectador fins un productor de safrà, espècia clau en la bullabessa.
Altres
Durada: 50'
04.35
Rayas y estrellas
Treball documental en què es tracta d'explicar per què alguns animals tenen ratlles o taques en el seu pelatge, i per què aquestes canvien o desapareixen amb el temps.
Documentals
Durada: 50'
05.25
Planeta selva
Selvas en las nubes: Costa Rica
La selva tropical nuvolosa és un ecosistema peculiar que creix en regions equatorials enfilat a cims que ascendeixen per sobre dels dos mil metres d'altura, on els núvols deixen aigua de forma permanent i el clima és fred. Aquí viuen el quetzal, diverses espècies de colibrís i serps, entre d'altres.
Documentals
Durada: 30'
05.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'