Franja La 2

Dissabte, 6 juny de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Integral sinfonías de Beethoven Día de La Música sinf. 1 y 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Urbanitas por el campo
Avui: Catalunya y Aragón, Una rapera por la Dehesa extremeña, Castilla y León: dos arquitectos por Castilla y León, i Castilla-La Mancha: Una ejecutiva por La Mancha.
Documentals
Durada: 120'
11.30
La vida secreta del zoo
Chester Zoo és la llar de més de 20.000 animals de més de 500 espècies, dona feina a 700 persones i acull 1,4 milions de visitants cada any. Aquest espai mostra la intensa vida del zoo quan no hi ha ningú al davant.
Documentals
Durada: 45'
12.15
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
12.45
El hombre y la tierra: fauna ibérica
El buitre negro
Amb motiu del 30è aniversari de la mort de Félix Rodríguez de la Fuente, la cadena reposa aquesta sèrie divulgativa en la qual el mític presentador mostra les riqueses de la natura i la fauna espanyoles.
Documentals
Durada: 50'
13.35
La felicidad está en el plato
Canadá
A Mont-real, el xef Charles Antoine Crête convida l'espectador a conèixer la seva cuina basada en el màxim aprofitament dels productes naturals. L'Antoine defensa una cuina amb la qual la gent gaudeixi del menjar i se senti feliç.
Documentals
Durada: 25'
14.00
A mi yo adolescente
Amistad
Parlar d'amistat és parlar d'una cosa tan antiga com la necessitat humana de pertànyer a un grup. Els amics són aquesta tribu que es tria i que permet viure altres vides. David Pastor Vico condueix una conversa amb un grup de joves per descobrir com viuen i senten l'amistat.
Documentals
Durada: 50'
14.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El Kunsag: la vida secreta de la Gran Llanura húngara i Leonas. Un combate de reinas
Documentals
Durada: 105'
18.05
80 cm
Sierra de Grazalema
Aquesta setmana el programa fa senderisme a Andalusia, al Parc Natural Serra de Grazalema, un paratge de 53.000 hectàrees entre les províncies de Cadis i Màlaga que ofereix una impressionant oferta de senders amb els quals gaudir del paisatge, la flora i la fauna. De fet, un dels atractius és poder contemplar de prop el vol dels voltors comuns en alguns dels senders. Les dues extraordinàries rutes escollides per Juanjo pertanyen a la zona gaditana. La primera ruta és la del Pinsapar i va des de Grazalema fins a la pedania de Benamahoma. El segon recorregut porta a Juanjo fins a la Garganta Verde, un dels paratges més emblemàtics de la Serra de Grazalema.
Documentals
Durada: 30'
18.35
Las rutas de...
La Raya Seca: una hermandad más que una frontera
Gonzalo D'Ambrosio viatja fins a la Raia Seca per descobrir que els pobles d'un i altre costat de la frontera tenen moltes més coses en comú de les que els separen, i una d'elles és sens dubte la gastronomia. Aliments i receptes en comú, que en algunes ocasions es van unir gràcies al contraban.
Documentals
Durada: 60'
19.35
Los muertos vivientes de Pompeya
Els 86 motlles de guix de les víctimes de Pompeia són una evidència arqueològica única al món. El professor Giancarlo Napoli és el cap de l'equip que està restaurant els motlles. Gràcies a la tecnologia més sofisticada, les víctimes de la devastadora erupció a Pompeia tornen a la vida.
Documentals
Durada: 45'
20.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.30
Pel·lícula: Las estaciones
Viatge a través del temps per redescobrir els paisatges europeus que s'han compartit amb animals salvatges des de l'última Edat de Gel. Feia 80.000 anys que l'hivern durava quan, en un termini de temps molt curt, va sorgir un bosc immens que va cobrir tot el continent. La nova configuració planetària va portar una transformació; es va establir el cicle de les estacions, el paisatge va patir una metamorfosi, i la flora i la fauna van evolucionar a mesura que la història començava. Aquesta aparentment interminable Edat de Gel va donar pas a boscos verds exuberants i l'Homo Sapiens, que acabava de sorgir, li va donar la forma del camp que coneixem ara.
Pel·lícules
Durada: 90'
22.00
El cine de La 2: Heartstone (Corazones de piedra)
En un remot poble de pescadors islandès, els adolescents Thor i Christian experimenten un estiu turbulent. A mesura que un intenta guanyar-se l'interès d'una noia, l'altre descobreix nous sentiments cap al seu millor amic. Quan acaba l'estiu i la duresa de la naturalesa islandesa es fa més present, s'acaba l'hora del joc i toca enfrontar-se a la dura realitat adulta.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.10
La noche temática
Inclou Olas blancas i Mare Nostrum
Documentals
Durada: 110'
02.00
Parking karaoke
Últim capítol en el qual es reuneixen tots els col·laboradors per a un final de temporada bestial. Ignatitus Farray, Kike Pérez i David Daimond es donen cita de nou mentre David Sainz intenta posar ordre en aquest caos.
Altres
Durada: 45'
02.45
Plástico por todas partes
El 2015 s'havien produït més de 380 milions de tones de plàstic, un material versàtil, barat i durador. Es produeix i consumeix plàstic a una ritme sense precedents i sense un sistema de reutilització global.
Documentals
Durada: 55'
03.40
Pel·lícula: Blackfish
Història de la Tilikum, una orca que ha matat diverses persones al llarg de la seva vida en captivitat. Amb imatges reals esgarrifoses d'alguns dels atacs i entrevistes s'explora la naturalesa extraordinària d'aquestes criatures, que tenen una vida emocional molt complexa i un sentiment social fins i tot més fort que el dels humans. Però també mostra el tracte que aquesta espècie rep en captivitat, la feina dels seus ensinistradors i les pressions que exerceix la indústria dels parcs aquàtics.
Pel·lícules
Durada: 75'
04.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'