Programació TV3

Dimecres, 27 desembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Més enllà de La Cubana
La idea de La Cubana va néixer veient les funcions de final de curs de les Mercedàries de Sitges. Des de llavors, fa 42 anys, La Cubana ha fet història al teatre. Ha fet riure milions de catalans, ha creat addicció al teatre, ha inventat personatges de culte com Estrellita Verdiales o les Teresines i ha estat l'escola de tota una generació d'actors i actrius. El documental recorda alguns dels millors moments dels espectacles de La Cubana i parla amb 16 de les 172 persones que han format part de la companyia per conèixer el que ha estat viure no del teatre ni pel teatre, sinó dins del teatre. Perquè per a ells, com repeteixen una i mil vegades, La Cubana ha estat molt més que una feina, ja que s'ha convertit en una família itinerant que ha fet pinya a dalt i a baix dels escenaris.
Documentals
Durada: 95'
12.45
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
13.30
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 30'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
La senyoreta Scarlet i el duc
La dona de vermell
Emissió dels capítols L'herència i La dona de vermell.
Sèries
Durada: 95'
17.10
Salvar la Lisa
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 115'
19.05
Assassinats al nord
La visita de la senyora
Després de passar cinquanta anys a Nova York, la Marie Guteson torna al seu Lübeck natal. Les tietes del Finn Kiesewetter, la Ria i la Toni, es topen amb aquesta senyora tan adinerada en un creuer pel riu, i hi reconeixen la seva antiga companya de classe. En resposta a les seves preguntes curioses, els explica que ha tornat a Lübeck per tancar un cicle, cosa que no arribarà a fer, ja que l'endemà la troben morta a la seva habitació d'hotel. L'han enverinat amb un medicament molt fort per al cor.
Sèries
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Especials
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
La millor borda d'Andorra
El programa creua la frontera i s'endinsa en el Principat d'Andorra per buscar la millor borda. Les bordes són edificis tradicionals construïts al costat de les masies per guardar-hi els animals i les collites. Actualment, moltes d'aquestes bordes s'han transformat en restaurants que ofereixen cuina tradicional andorrana. Per començar, l'espai visita Canillo per conèixer la Borda Patxeta, la propietària de la qual és Paqui Pavó. Més tard es viatja fins a Llorts pe degustar la cuina de L'Era d'en Jaume i conèixer l'amo i xef de l'establiment, Pep Ramos. Posteriorment, de nou a Canillo, es descobreix La Cantina dels Racons, propietat de Geraldina Vieira. Finalment, es va fins a Soldeu per conèixer La Cort de Popaire, d'Alex Kimchella, amo i xef del local.
Altres
Durada: 85'
23.35
Joc de cartes
El millor restaurant de la Cerdanya
El programa torna als Pirineus catalans per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Per començar, l'espai visita Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que ha trobat a Urús el lloc on oferir la cuina tradicional que li agrada fer. Més tard, a Pi, a Bellver de Cerdanya, es coneix el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a la taula els seus orígens bascos i catalans. Posteriorment es viatja a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir. Finalment, es conversa amb Gerard Moreno, que acaba de començar amb El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després de tenir altres projectes de restauració a la comarca.
Altres
Durada: 85'
01.00
Joc de cartes
Els millors fogons de la Garrotxa
Marc Ribas es trasllada a terres gironines per buscar els millors fogons de la Garrotxa. El primer restaurant a encendre'ls és La Carpa, a les Planes d'Hostoles, on es coneix la més novella de les restauradores d'aquest lliurament, Nina Portillo. El següent restaurador a obrir foc culinari és el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga, a Els Hostalets d'en Bas. Posteriorment, a Olot, els fogons que competeixen són els del restaurant familiar de Marc Demonjó, Les Pedretes. L'últim amfitrió a posar a prova els seus fogons és l'empresari Josep Güell, del restaurant Can Cintet, a Besalú.
Altres
Durada: 70'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'