Programació 33

Dimecres, 17 abril de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os animat i Os XXL
Infantils
Durada: 14'
06.14
El llibre de la selva
Inclou Pentinant la selva i Digue'm Paó
Infantils
Durada: 22'
06.36
Un dramarama total
El conducte de la felicitat. Aquesta sèrie presenta els mateixos protagonistes de sempre en la seva etapa a la guarderia, amb 4 anys. Malgrat que semblin una versió en miniatura dels personatges que tothom ja coneix, la seva personalitat no se'n ressent en absolut. Cadascuna amb el seu caràcter inconfusible, aquestes criatures passen el dia juntes i inevitablement tenen les seves diferències. No desaprofiten cap oportunitat per fer-ne de les seves, sempre sota la mirada del sofert i entranyable Xef, que amb prou feines les pot controlar.
Infantils
Durada: 11'
06.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Gamer 2.0 i Climatika 2
Infantils
Durada: 45'
07.32
Els germans Kratt
El cérvol tossudet. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou La ira del déu Tauró i El mar vermell
Infantils
Durada: 25'
08.19
Colourblocks
Inclou Clar i fosc i El Rosa
Infantils
Durada: 11'
08.30
Titó
Excursió a l'estany de Banyoles. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.41
El Mic i els seus amics
Fem punts de llibre. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.52
Masha i l'os
Inclou La troballa i Bon profit
Infantils
Durada: 14'
09.06
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm un rem, Louie, dibuixa'm un mico, Louie, dibuixa'm un tractor, Louie, dibuixa'm un tren i Louie, dibuixa'm una papallona
Infantils
Durada: 34'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou Lliçons de bones meneres, Una bruixa adorable i Ulls que no hi veuen, cor que no dol
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou El gran Yakari i El tòtem alat
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El cluquet i El concuuurs
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La Rossinnoble i Gorizilla
Infantils
Durada: 43'
11.44
La vida en calçotets
Inclou El meu amic Bonzi, Un fòssil per l'eternitat i Quocient fraternal
Infantils
Durada: 32'
12.16
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou Les sabates màgiques i La llegenda del Qilin
Infantils
Durada: 44'
13.00
Els germans Kratt
Inclou Un elefant a casa i A la càrrega, rinoceronts!
Infantils
Durada: 44'
13.44
Les Sisters
Inclou El meu tresor, Quina festa!, Quin papa més enrotllat! i Ha tornat la Wendy!
Infantils
Durada: 46'
14.30
One piece
Inclou L'equip fugitiu té problemes! L'atac prohibit del dimoni verí! i L'últim miracle! Travesseu la porta de la justícia!
Infantils
Durada: 44'
15.14
Sakura, la caçadora de cartes
La Sakura i l'habitació sense sortida. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.38
El xai Shaun
Inclou Fòssils i El nebot del granger
Infantils
Durada: 14'
15.52
Una mà de contes
El marcianet lleig. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.00
El Mic i els seus amics
La Mosca juga amb la llana. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
Buida el pap amb un rap. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.17
Musicòrium
Cançó de camí. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.19
Numberblocks
Inclou El circ del trenta i La terra dels gegants
Infantils
Durada: 10'
16.29
Masha i l'os
Inclou Un sac de mentides, El dia de la mel i El cosinet
Infantils
Durada: 21'
16.50
Una mà de contes
El llum. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
16.59
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa de paleta i El Timmy ens fa riure
Infantils
Durada: 19'
17.18
El Mic i els seus amics
Una cançó per fer sortir els cargols. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El castell del Timmy i L'àlbum del Timmy
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió al parc de bombers. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
Visca la llibertat! La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
El dofí prehistòric. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou El lladregot volador i La diada dels menuts
Infantils
Durada: 24'
18.45
Ideafix i els irreductibles
Inclou La patrulla de la gàl·lia i El combat de les catacombes
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El concuuurs i El canvi
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
Qui heretarà la voluntat de foc. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
20.09
Beta Podcast
Un Betapodcast d'un altre planeta. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.44
Campus 12
Emissió dels capítols 1.34 i 1.35.
Sèries
Durada: 25'
21.09
El detectiu Conan
Inclou El misteri de la sala tancada de la sessió d'espiritisme (1a sala tancada) i El misteri de la sala tancada de la sessió d'espiritisme (2a sala tancada)
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
La pluja: el relat mai explicat
El valor de la pluja
El programa veu com diferents països fan front als immensos reptes de la sequera i les inundacions, agreujats pel canvi climàtic. A mesura que els governs i els científics s'esforcen a trobar solucions per a un futur afectat per la sequera, l'espai descobreix que els mètodes antics de recollida d'aigua de pluja proporcionen un model que tothom podria seguir.
Documentals
Durada: 50'
23.05
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 65'
23.05
Quèquicom
Acorralar la sida
El 1981 es va detectar el primer cas de sida. En aquell moment, el virus del VIH era un gran desconegut, i els seropositius firmaven la seva sentència de mort. Avui, la malaltia ha passat de terminal a crònica, i els afectats poden tenir una esperança de vida normal i amb qualitat.
Altres
Durada: 65'
23.05
Quèquicom
La torre de Babel
El programa visita una classe de 25 alumnes en què es parlen 10 llengües per abordar diverses qüestions sobre els idiomes. A Catalunya hi ha inventariades més de 300 llengües diferents, i al món se'n coneixen entre 5.000 i 6.000.
Altres
Durada: 65'
00.10
Gran reserva
Còmics: Jarabe de Palo
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 95'
01.45
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 60'
01.45
Quèquicom
Acorralar la sida
El 1981 es va detectar el primer cas de sida. En aquell moment, el virus del VIH era un gran desconegut, i els seropositius firmaven la seva sentència de mort. Avui, la malaltia ha passat de terminal a crònica, i els afectats poden tenir una esperança de vida normal i amb qualitat.
Altres
Durada: 60'
01.45
Quèquicom
La torre de Babel
El programa visita una classe de 25 alumnes en què es parlen 10 llengües per abordar diverses qüestions sobre els idiomes. A Catalunya hi ha inventariades més de 300 llengües diferents, i al món se'n coneixen entre 5.000 i 6.000.
Altres
Durada: 60'
02.45
I la lluita continua
Quan es parla de la Transició a Espanya, el rei Joan Carles I i Adolfo Suárez se solen endur el mèrit. En canvi, gairebé ningú no recorda els milers d'obrers que, amb la seva lluita multitudinària al carrer i a les empreses, van fer impossible que la dictadura pogués continuar, després de la mort de Franco. Amb aquesta mirada, el documental explica la vida i l'experiència d'un grup d'obrers de la construcció que van emigrar a Catalunya des de diversos llocs d'Espanya, i la seva peculiar manera d'integrar-se. Els protagonistes fugien de la repressió franquista a la seva terra, on havien començat a lluitar contra la dictadura, i a Catalunya hi van trobar refugi. Aquí van continuar la lluita pels drets laborals i sindicals, però també van sumar la seva força a la batalla antifranquista catalana, que en aquell moment es resumia en aquestes paraules: llibertat, amnistia i Estatut d'Autonomia.
Documentals
Durada: 65'
03.50
Xarxa natura
Garrotxa
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
03.55
Xarxa natura
Montserrat
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.00
Xarxa natura
Delta de l'Ebre
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.05
Export.cat
Inclou Ceres depilatòries i roba homewear a Moscou i Roma i Londres
Documentals
Durada: 50'
04.55
(S)avis
Vicente Aranda
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'