Programació La 1

Dimecres, 17 abril de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Marta vol ajuntar el Pietro i l'Antonia, mentre que tots dos pretenen fer una sorpresa a la Martita. La Trini, per la seva banda, certifica que la Teresa s'ha tret de sobre, de moment, el Mario, la qual cosa representa una oportunitat per al Cañete. D'altra banda, la Laurita té un gest de penediment amb el César per haver-la defensat del Galán. A més, Doña Bárbara rebutja un viatge a Capri amb el Fabio. Més tard, a La Moderna, sembla que Doña Lázara està entestada a deixar la Teresa en una mala posició. Finalment, l'Íñigo recorda l'amenaça de l'Aguirre dies abans de casar-se amb la Matilde, alhora que l'inspector Medina comença a guanyar-se la confiança de la mateixa Matilde.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Ni la Jana ni el Manuel saben gaire bé com actuar amb l'Abel després de la revelació que la Jimena el va voler matar. Mentrestant, la Catalina continua completament enfonsada per l'engany del comte d'Añil. Així mateix, el Lorenzo exigeix al Pelayo que li paguin el que li deuen, malgrat el fracàs del negoci de les armes. La Margarita, per part seva, cada vegada està més tipa de l'actitud de la Martina amb l'Ayala. D'altra banda, la Simona s'esforça per aconseguir que la seva filla estigui a gust a La Promesa i no se'n vagi. A més, el Lope vol fer-li un regal a la Vera i demana consell a les cuineres. La Pía, per la seva banda, intercedeix pel Salvador davant del Rómulo, però ell li demana que no s'hi fiqui. Finalment, la Cruz es treu de sobre els ducs de los Infantes, mentre la Jimena continua buscant obsessivament informació sobre qui és la dona de qui s'ha enamorat el seu marit, i fins i tot arriba a traspassar certs límits.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Buscando a Diego
El Diego continua desaparegut. No hi ha pistes que indiquin on és, i la Marta i la Paula s'uneixen per trobar-lo. D'altra banda, la Desi tem tornar al centre de menors després de les trampes que va fer per aprovar l'examen, però compta amb l'ajuda del Jon. Finalment, un home misteriós arriba a Vera per parlar amb la Bea.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Pel·lícula: Dios mío, ¿pero qué nos has hecho?
Aviat es compleixen 40 anys del matrimoni del Claude i la Marie Verneuil. Per celebrar-ho, les seves quatre filles decideixen organitzar una gran festa sorpresa a la casa familiar de Chinon i convidar els pares de cadascun dels gendres a passar-hi uns dies. El Claude i la Marie han d'acollir sota el seu sostre els pares del Rachid, el David, el Chao i el Charles.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.20
Baila como puedas
Un canvi de regles en la creació d'equips en la primera prova i noves decisions sobre les puntuacions sembraran de conspiracions l'escola. Per començar, la Sabrina tria la seva nova parella de ball. Després es fa la coreografia exterior al ritme de l'icònic Vogue de Madonna. A continuació, els concursants executen les seves noves coreografies amb temes com Purple Rain, de Prince; Sarandonga, de Lolita, i Tacones rojos, de Sebastián Yatra, entre altres. La parella que acaba en primera posició de la classificació general guanya el bitllet d'or, que atorga la immunitat, mentre que el ballarí o la ballarina de la parella que quedi última ha d'abandonar el concurs.
Altres
Durada: 150'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'