Programació La 1

Dissabte, 11 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'
09.00
MasterChef
Final
A la primera prova, els aspirants cuinen al ritme del xef Martín Berasategui, amb dotze estrelles Michelin. Més tard, Pepe Rodríguez obre la cuina del seu restaurant El Bohío, a Illescas, Toledo, on es disputa l'última prova exterior de l'edició. Els aspirants han de servir un menú de sis plats, dissenyat pel xef i jutge, als duelistes de totes les edicions de MasterChef Junior. Finalment, els duelistes del programa demostren tot el que han après servint un entrant, un plat principal i unes postres. A més, el xef Joan Roca, amb tres estrelles Michelin, ajuda els jutges a escollir el guanyador de l'edició. El vencedor aconsegueix el trofeu del talent culinari, la publicació del seu propi llibre de receptes, cent mil euros en metàl·lic i un màster en Cuina, Tècnica i Producte que concedeix el Basque Culinary Center, a Sant Sebastià, la Facultat de Ciències Gastronòmiques.
Altres
Durada: 210'
12.30
José Andrés. Cocina frente a la pandemia
El reportatge, conduït per la periodista Alejandra Andrade, retrata el treball que està realitzant a Espanya l'ONG World Central Kitchen, creada pel prestigiós cuiner José Andrés per fer front a les cues de la fam que ha deixat a Espanya el coronavirus. Un viatge que dona veu a les famílies més vulnerables davant la pandèmia. José Andrés recorre el seu país natal per supervisar sobre el terreny la tasca humanitària que està desenvolupant la seva ONG. El xef reparteix menjar, parla amb la gent que espera a les cues i dona les gràcies a centenars de cuiners i més de 5.000 voluntaris que s'estan deixant la pell per combatre la fam.
Altres
Durada: 60'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Salamanca
Dues germanes molt diferents, la Rike i la Nicola, fan cada any un viatge exòtic juntes. Aquest cop, la caòtica Nicola ha triat Salamanca, Espanya, i no li explica a la seva germana que, en realitat, s'ha inscrit en un programa de voluntariat consistent a passar dues setmanes ajudant a restaurar una ruta tradicional de pelegrinatge.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El fantasma de Cassley
Riley Owen és contractat com a guardaespatlles per protegir la jove vídua Lady Anjali Cassley del suposat fantasma del seu marit, que està provocant accidents al castell de Cassley. En aquell moment, la mare d'Anjali arriba des de l'Índia per accelerar la boda de la seva filla amb un jove ric.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: El cantor de México
Durant unes festes populars, un empresari artístic sent cantar el Vicente, un jove amb una veu meravellosa. Animat per alguns amics, es trasllada a París per triomfar en el món de l'espectacle.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Víctimas del Daesh i El verano más feliz: El somni fet realitat del Mundial de Sud-àfrica compleix 10 anys. La final del campionat en què el futbol espanyol va guanyar a base de joc i gols decisius el títol de millor del món va aconseguir il·lusionar tot el país. Aquest reportatge recull el testimoni, entre d'altres, del seleccionador Vicente del Bosque, que recorda la victòria amb una sensació de deure complert.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Orgullo y prejuicio
A l'Anglaterra de finals del segle XVIII, el matrimoni Bennet viu amb les cinc filles en una situació una mica precària. Per això, quan van alguns soldats a descansar a la seva ciutat, així com dos solters cobejats i ben posicionats a passar-hi les vacances, no dubten de promocionar les seves filles grans per aconseguir casar-les amb algun d'ells.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: La conspiración
Després de l'assassinat d'Abraham Lincoln, vuit persones són detingudes i acusades de conspirar per matar el president, el vicepresident i el secretari d'Estat nord-americans. L'única dona que hi ha entre ells, Mary Surratt, de 42 anys, regenta una pensió on l'autor del magnicidi, John Wilkes Booth, de 26 anys, i els seus còmplices es van reunir i van planificar els fets. Mentre Washington es recupera de les ferides de la guerra civil, l'advocat Frederick Aiken, un heroi de guerra unionista de 28 anys, accedeix a contracor a defensar la Surrat davant d'un tribunal militar.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.50
Pel·lícula: Mia y sus hermanas
La jove fotògrafa Mia convenç les seves dues germanes grans per anar a visitar la mare, la Marianne, que no veuen des de fa temps, i així fer-li una sorpresa. No obstant això, les preocupacions de les germanes fan que no puguin gaudir de l'idíl·lic i nostàlgic lloc.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'