Programació La 1

Dimarts, 22 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Papaya
Peña visita l'illa de Tenerife per a descobrir el cultiu de la papaia, una de les fruites més saludables segons els experts. També cuina al costat de Tamara per al convidat del dia, el xef César Ruiz, i les receptes són salmorejo de papaia, a més d'arancini de formatge majorero amb mojo verd.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Celia puja a la xarxa totes les proves que demostren que Helena Monteagudo ha signat el conte l'autora del qual és la Celia. Vol desemmascarar-la, però l'únic que aconsegueix, malgrat que es faci viral, és que l'Helena la denunciï per haver incomplert la clàusula de confidencialitat. Paral·lelament, l'Ágata intenta convèncer l'Elías que han de donar al Jesús una empenta final perquè abandoni l'empresa, però aquest es nega. No obstant això, una discussió entre la Lorena i ell provoca que el Jesús pateixi un atac al cor. Mentrestant, la Natalia s'assabenta que algú ha destapat la negligència mèdica del seu pare i el Nacho li fa creure que ha estat la Noa, però la Rosa i la Noa la convencen que és una més de les seves manipulacions. Però aquesta vegada el Nacho té raó.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
Tot el districte pateix un profund xoc, especialment alguns membres de la comissaria. Per a més inri, els policies descobreixen que el Vlado ha fugit i s'esforcen a trobar-lo.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
El Ramón i Cajal subministra la medicina experimental a la Lolita, però només el temps dirà si l'específic és capaç de salvar-li la vida. La Soledad, al seu torn, es mostra incòmoda amb els canvis de Marcos a l'hora de tractar-la en públic i en la intimitat però, després de parlar-ho, els dos estan més propers que mai. A més, la Bellita espera amb ànsies les composicions del gran mestre Benavides. No obstant això, les partitures que arriben no li agraden a la folklòrica i exigeix al seu marit que cancel·li el contracte del nou disc. Paral·lelament, els preparatius del restaurant avancen; en una setmana estaran oberts.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
MasterChef Celebrity Express
Les exaspirants de la segona edició de MasterChef Celebrity, Bibiana Fernández i Anabel Alonso, revelen amb molt sentit de l'humor i enginy imatges exclusives de la nova edició mentre avancen el més suculent del programa d'aquesta nit. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
MasterChef Celebrity
En la primera prova, els concursants aprenen la tradicional tècnica gastronòmica de l'embotit, per després treballar per parelles en un plat amb l'embotit, prèviament elaborat, com a protagonista. A més, compten amb la visita de Carlos Latre. Més tard, en la prova d'exteriors, a l'Autocine Madrid Race preparen dos menús take away al més pur estil nord-americà dels anys 70, amb la visita i els consells de Michael, aspirant de MasterChef 8. Finalment, els davantals negres han de superar un repte majúscul per seguir una setmana més a les cuines del programa: arreglar elaboracions inacabades i plenes de defectes sota l'atenta mirada del xef Francis Paniego, amb 2 estrelles Michelin.
Altres
Durada: 190'
01.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'