Programació La 1

Dijous, 12 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Coliflor asada y codornices rellenas
Dani García intenta, amb les seves dues receptes d'avui, conquerir el paladar d'Andrea Vilallonga, una experta en protocol que li ensenya a parar taula correctament. De primer, serveix una coliflor rostida amb salsa de iogurt especiada i, de segon, unes guatlles farcides.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Adela, atabalada per l'encàrrec del casament, rep l'ajuda del Javier i segueix donant-li llargues a l'Elías, que no cessa en els seus intents de recuperar-la. Paral·lelament, el Germán descobreix un secret molt sucós sobre el Javier, però no sap què fer amb la informació que té entre mans. La Noa i el Luis, per la seva banda, fan veure davant el Nacho que són parella. Mentrestant, la Cristina aconsegueix informació sobre el restaurant que el Doménico vol comprar. L'Elías, al seu torn, intenta convèncer el Jesús perquè compleixi l'última voluntat del Genaro. Finalment, la Carla anima el Jonathan a lluitar per la Noa, i es planteja seriosament amb el Samuel quin és el futur que ella vol.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'Elías anuncia a comissaria que es casarà i tots els companys se n'alegren. La María, mentrestant, està molt preocupada per la depressió de la Paty i demana ajuda a l'Antonio. La Miralles, per la seva banda, té un primer cara a cara amb Ramón Rojo.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
El Méndez pren una primera declaració al Santiago i se l'emporten a comissaria. Més tard, el comissari fa una visita a l'Andrade per intentar esbrinar si també està relacionat amb l'atropellament del Felipe. Mentrestant, l'Arantxa li confirma a la Bellita que les sospites sobre la relació entre el José i l'Esther eren certes, i després la Bellita acusa el José d'infidelitat a la reunió pel compromís de la Cinta i l'Emilio. La Felicia, per la seva banda, observa que Camino té una actitud rara amb la Maite i decideix preguntar-li a ella. Posteriorment, el Jacinto troba un bitllet amb el número dels somnis, però la Marcelina i ell no es posen d'acord amb la Casilda sobre com repartir-lo.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Estoy vivo
Després de passar la nit als jutjats, s'enduran la Vero a la presó. Per la seva banda, el Márquez, el Sebas i l'Enlace tramen un pla perquè es pugui escapolir durant el seu trasllat. El Santos, mentrestant, comença a investigar pel seu compte i el Márquez acaba reunint a tothom per explicar que en realitat ell és el seu amic Vargas. Paral·lelament, la funcionària de la Passarela ha traït la directora i vol localitzar les càpsules per acabar amb la futura filla de la Susana. Més tard, la Carlota no dubta a enfrontar-se a ella i el seu exèrcit d'enllaços al mateix temps que l'Enlace i la Rebe són atacats a casa seva. Posteriorment, a comissaria, els companys del David li organitzen una improvisada festa de comiat. El David ha decidit deixar la policia per dedicar-se completament a cuidar la seva família i els éssers lluminosos. No obstant això, la celebració s'interromp bruscament quan apareix un antic conegut del Márquez que posa en perill la vida de tothom.
Sèries
Durada: 65'
23.50
Comando actualidad
Inclou Mi vida con un robot i Milagro médico
Altres
Durada: 120'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'