Programació La 2

Dijous, 5 agost de 2021
06.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
08.05
El pingüino rey
Un pingüí solitari batalla per sobreviure, envoltat d'albatros i llops marins. A més, ha de trobar l'amor i criar una família en condicions antàrtiques implacables. Finalment, el jove pingüí torna a l'anomenada Ciutat dels Pingüins.
Documentals
Durada: 55'
09.00
Pueblo de Dios
Las merindades de la fe
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
09.25
Mi familia en la mochila
Quito-Otavalo
L'Antonio, la Sonia, la Candela i el Mateo aborden un viatge per tres països de Sud-amèrica de més de 500 quilòmetres. L'aventura arrenca a l'Equador i realitzen la ruta Quito-Otavalo.
Documentals
Durada: 25'
09.50
Los planetas
Marte
Fa 4.500 milions d'anys van néixer dos joves planetes. Al principi, tots dos eren inhòspits i tòxics, però es van anar desenvolupant fins a convertir-se en mons càlids i amb aigua abundant, amb tots els ingredients necessaris per a la vida.
Documentals
Durada: 50'
10.40
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Los ojos de la fe: La professora Mary Beard aborda el controvertit i perillós tema de la religió i l'art. Durant mil·lennis, l'art ha inspirat la religió tant com la religió ha inspirat l'art. No obstant això, hi ha problemes fonamentals que totes les religions comparteixen.
Documentals
Durada: 60'
11.40
Espacios increíbles
Una parella demoleix el seu vell garatge per edificar un taller d'artesania que sigui utilitzat per tota la família i motivi els seus fills durant el procés de construcció.
Documentals
Durada: 45'
12.25
Mañanas de cine: La guerrillera
Finals de l'època napoleònica. Mentre viatgen per Portugal de tornada a Espanya, dues dones i el coronel que les escorta són atacats per guerrillers portuguesos. Quan aconsegueixen desfer-se dels bandits i troben refugi a la fortalesa de Montsanto, es preparen per tornar per fi a Espanya.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.00
Micro monstruos
La familia
Encara que la majoria dels artròpodes abandonen les seves cries perquè es valguin per si mateixes, una petita minoria forma famílies. A més, el desenvolupament de sistemes per transmetre instruccions i informació els ha permès construir enormes colònies i dominar el seu entorn.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Carne de caza
La Julie proposa un menú de temporada, unes receptes de carn de caça. El Thierry, per part seva, prepara una altra recepta exquisida. A continuació, l'espai s'endinsa en el món de la caça. A més, s'ensenya a fer dues grans receptes clàssiques: un coixí de la bella aurora i la llebre a la royale.
Altres
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Planeta azul: El Gran Azul i Rebelión en el reino salvaje: Los mata reyes: Sekekama sembla haver encertat amb el nou lloc triat, al costat d'una tolla que persisteix a la sequera i en la qual els animals han d'acudir a beure. No obstant això, a poc a poc la caça es va esgotant i el seu fill Sekedi anhela tant el poder que no fa més que provocar-lo.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): El culto al progreso: David Olusoga explora la reacció artística a l'imperialisme en el segle XIX i mostra la creixent ambivalència amb la qual els artistes van reaccionar a la idea del progrés, tant intel·lectual com científic.
Documentals
Durada: 50'
19.05
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Osso bucco y risotto
Aquest episodi està dedicat a un plat de la cuina transalpina: l'osso bucco i al seu acompanyament, el risotto. Per saber d'aquesta recepta, la Julie parla amb experts en la cuina transalpina.
Altres
Durada: 65'
20.10
Verano azul
Beatriz, mon amour
La Beatriz coneix el Rafa i entre ells sorgeix alguna cosa més que una amistat. La colla, davant aquest incipient amor, sent un cert malestar, especialment el Javi, també enamorat de la Beatriz. Al final tots admeten que la Beatriz ha deixat la infància per passar a l'adolescència.
Sèries
Durada: 60'
21.10
Espacios increíbles
El programa accepta el desafiament de construir una casa amb materials naturals en un dia: una cabanya forestal en una petita muntanya de Gal·les.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Los bastardos de Pizzofalcone
Pan
Emissió dels capítols Bebé i Pan.
Sèries
Durada: 210'
01.30
Festivales de verano
44º Jazz Vitoria: Moisés P. Sánchez. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 80'
02.50
Documenta2
Inclou Civilizaciones (Arte): Resplandor: Simon Schama comença la seva meditació sobre el color i la civilització amb les grans catedrals gòtiques d'Amiens i Chartres. A continuació, es trasllada a la Venècia del segle XVI i viatja al Japó, on, en els segles XVIII i XIX, es produeix una explosió urbana de color, acabant a la capella de Matisse.
Documentals
Durada: 60'
03.50
Espacios increíbles
Un sastre converteix l'antic rafal del seu jardí en un taller fet amb barres de bastida, taulers d'aglomerat i sostre d'acer.
Documentals
Durada: 45'
04.35
Las recetas de Julie con Thierry Marx
El pot-au-feu
El pot-au-feu és un plat molt típic en qualsevol lloc de França, que es pot menjar fred o calent, fins i tot en amanida l'endemà.
Altres
Durada: 55'
05.30
Planeta azul
Barreras de coral
En un llunyà racó del sud-est asiàtic es troba El triangle de coral, una agrupació dels esculls de coral més rics del món. Es tracta de ciutats submarines, abarrotades de vida i una gran rivalitat per l'espai, pel menjar i per trobar parella, però també és un lloc ple d'oportunitats.
Documentals
Durada: 30'