Programació 8tv

Dimecres, 18 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: Als quatre vents. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Chino & The Big Bet. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 68'
14.35
L'amo del poble
La Torre de l'Espanyol
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 22'
14.57
Ventdelplà
La Roser comença a tenir dubtes sobre el tipus de relació que tenen el Benet i la Raquel. El Mikki, per la seva banda, continua pressionant el Benet perquè s'uneixi a la banda en el pròxim robatori. Paral·lelament, el Paco pregunta al Jaume i a la Teresa pel Julià i ells responen amb incomoditat.
Sèries
Durada: 66'
16.03
Pel·lícula: Cañones para Córdoba
El Córdoba és un bandoler que es dedica a actuar pel seu compte posant en nombroses dificultats l'exèrcit dels Estats Units. El general Pershing, cansat dels atacs que pateixen, envia un destacament per capturar-lo, cosa que l'obliga a refugiar-se a les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 108'
17.51
Pel·lícula: Justicia a ciegas
El Canaan és un antic soldat cec, molt hàbil en el maneig de les pistoles, que rep l'encàrrec de portar un nadó a la seva mare, que es troba en una població anomenada Los Portales. Pel camí es troba amb uns pistolers de la banda d'Alacrán que han tallat les comunicacions amb el petit poble de San Pedro. El Canaan no dubta a matar els seus agressors i després traslladar els cossos a San Pedro. És allà on coneix una bella infermera, la Caroline, que es presta a acompanyar-lo a Los Portales, ja que el seu germà hi viu.
Pel·lícules
Durada: 101'
19.32
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 35'
20.07
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.37
Lo Cartanyà
Xangai
La Tilda enganya el Cartanyà perquè faci de cangur de la seva neboda petita mentre ella aprofita per assistir a un sopar romàntic amb el Bardagí. Paral·lelament, la gent del Cafè de l'Amargura prepara la clàssica sortida dels divendres a la nit a la discoteca Xangai.
Sèries
Durada: 37'
21.14
Plats bruts
Tinc alternativa
Una companyia de teatre alternatiu contracta el David com a actor. Comencen a tenir problemes quan els deneguen la subvenció i no saben d'on treure els diners. Paral·lelament, el Ramon es posa malalt i vol que el cuidi la iaia.
Sèries
Durada: 24'
21.38
Plats bruts
Tinc ràbia
Els nois comencen a estar farts de l'optimisme que desprèn l'Emma i han decidit obrir-li els ulls perquè vegi que la vida no és tan bonica com ella pensa.
Sèries
Durada: 34'
22.12
Pel·lícula: Target, agente doble en Berlín
Un pare i el seu fill deixen de banda les seves diferències quan es converteixen en els objectius d'una xarxa d'espies internacionals.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.22
Pel·lícula: Fuerza de choque
En un futur proper, el govern crea un equip d'elit format per soldats especialment entrenats per actuar contra qualsevol estranger hostil. Aquest equip és conegut com a Interceptors Force. Aviat ha d'actuar en una missió quan es detecta la caiguda d'un objecte en una ciutat al nord-oest del Pacífic.
Pel·lícules
Durada: 93'
01.55
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 245'