L’Atlètic Barceloneta goleja el CN Barcelona (7-13) i demà lluitarà per la seva 18a copa

La defensa marinera i els set gols d’Álvaro Granados han estat determinants

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha certificat l’accés a la final de la copa del rei després d’un duel més desequilibrat del que s’esperava contra el CN Barcelona (7-13). L’equip mariner, amb un Álvaro Granados espectacular, autor de 7 gols, ha anat de menys a més (2-3, 2-4, 0-3 i 3-3) i ha acabat amb les aspiracions del conjunt cenebista, que no ha trobat la fórmula per neutralitzar la pressió asfixiant i les ràpides transicions del seu rival. El rival de l’Atlètic Barceloneta en la final de demà (14 h) sortirà del vencedor de la segona semifinal, el derbi vallesà entre l’Astralpool CN Sabadell i el CN Terrassa (14 h per Esport3 i TdP). El conjunt mariner aspira al seu divuitè títol de copa, el desè de consecutiu.

Els dos equips han començat amb cent per cent d’efectivitat en les dues primeres superioritats. Marc Larumbe, des de l’extrem, i Álvaro Granados, de penal, han estat els golejadors dels mariners i Adrià Delgado, després d’un reguitzell de fintes, i Guillem Garcia, amb un xut creuat, els protagonistes cenebistes. Granados, amb un xut a l’escaire, ha desfet l’equilibri del primer quart. En el segon, l’atacant terrassenc ha continuat inspirat de cara a porteria i ha ampliat la renda marinera amb un llançament pràcticament calcat. L’Atlètic Barceloneta ha posat la directa i amb les dianes de Miguel de Toro, des de la boia, la quarta de Granados i la segona de Larumbe ha obert forat en el resultat (2-7). Víctor González s’ha vist obligat a demanar temps mort per tallar la sagnia i el seu equip ha pogut agafar oxigen gràcies a les accions de Marc Valls i Lukas Duric, que ha aprofitat una sortida en fals de Dani López Pinedo per segellar el 4-7 abans del descans llarg.

En la represa del joc, el veterà porter de l’Atlètic Barceloneta ha aixecat un mur sota els pals, Granados ha continuat el seu festival amb dos gols més i Martín Famera ha deixat la semifinal sentenciada (4-10) abans d’arribar a l’últim quart. Amb tot decidit, les defenses s’han relaxat i l’últim quart s’ha resolt amb un parcial de 3-3. De totes maneres, encara hi hagut temps per veure un gol més de Granados, el setè, i una acció de virtuosisme de Roger Tahull que s’ha col·locat la pilota amb el peu abans de rematar a porteria amb la mà.