Waterpolo

La final esperada a Can Llong

Waterpolo. El Sabadell vol imposar la condició d’amfitrió a l’hegemonia copera del Barceloneta

CN Barcelona 7 At. Barceloneta 13

CN BARCELONA:Lloret; López, Van de Burg, Valls (1), García (1), Dúric (2), Delgado (1), Gomà, Tahull (2), Frigola, Mallarach, Ramon i Aguilar.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (2), Granados (7, 2 p.), Munárriz, De Toro (1), Larumbe (2), Pavillard (1), Fernández, Asensio, Perrone, Biel, Bustos i Aguirre.PARCIALS:2-3, 2-4, 0-3 i 3-3.

CN Terrassa 8 CN Sabadell 9

CN TERRASSA:Motos; Alegre (1), F. Sánchez, Alarcón, Aguilar (1), García, Barroso (3, 2 p.), Prieto, Flores (1 p.), De Lera (1), Rodríguez (1), Chico i I. Sánchez.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Cabanas, Gil, Teclas (1), Sanahuja, Valera, Bertran (1), Bonet, Averka, Banicevic (1), López-Escribano (2), Veich i Serrano.PARCIALS:3-4, 1-2, 2-2 i 2-1.

L’Astralpool CN Sabadell intentarà fer valer la seva condició d’amfitrió a Can Llong (14 h, E3 i TdP) per trencar l’hegemonia copera del Zodiac CN Atlètic Barceloneta, que ja suma disset títols, els nou últims consecutius, del torneig del KO.

Ahir els dos grans favorits van segellar l’accés a la final tombant els seus grans rivals en dos derbis ben diferents. Amb un Álvaro Granados pletòric, autor de set gols, i una gran solidesa defensiva, l’Atlètic Barceloneta va superar el CN Barcelona en un partit que ja estava sentenciat en el tercer quart (4-10). Molts més problemes va tenir el CN Sabadell per posar fi a la resistència del CN Terrassa en un duel en què van saltar espurnes i que va acabar amb l’expulsió d’Averka i Alarcón. L’equip sabadellenc, liderat per Bernat Sanahuja, va portar sempre la iniciativa, però el conjunt de Dídac Cobacho no es va rendir i va estar en disposició d’empatar en el tram final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)