Tennis

Badosa tomba Jabeur (4) amb autoritat i accedeix a la tercera eliminatòria del WTA 1000 de Roma

La begurenca ha vençut per 6-1 i 6-4 i diumenge s’enfrontarà a la ucraïnesa Marta Kostyuc (32)

La begurenca Paula Badosa ha segellat una victòria de prestigi contra la tunisiana Ons Jabeur (4), per 6-1 i 6-4 en 1h11, per accedir a la tercera eliminatòria del WTA 1000 de Roma. L’empordanesa, amb un joc molt complet, s’ha mostrat molt superior a la tennista africana, que tornava a la competició després d’unes setmanes allunyada del circuit per una lesió muscular al bessó de la cama dreta. La pròxima rival de la catalana serà la ucraïnesa Marta Kostyuc (32), que ha superat la nord-americana Claire Liu, per 6-0 i 6-4.

L’inici de Badosa ha estat demolidor. Amb molta confiança i determinació, la begurenca ha dominat a la seva rival tant amb el servei com en les restades. Jabeur amb prou feines ha pogut posar alguna dificultat a la catalana amb les deixades i ha acabat cedint el primer parcial amb un contundent 6-1 en 28 minuts de joc. El guió del partit ha canviat en el segon set. La tunisiana ha fet un pas endavant i ha pres la iniciativa amb un trencament en el quart joc (1-3). La rèplica de l’empordanesa ha estat immediata enllaçant dos breaks (4-3). Jabeur no es donava per vençuda i tornava a equilibrar el duel persistint amb les deixades. S’entrava en la fase decisiva del partit i cap de les dues jugadores era capaç de conservar el seu servei. Per fi, ho aconseguit Badosa en el desè joc per sentenciat el set i el partit per 6-4 i 1h11 de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)