Tennis

Badosa venç Kostyuk (6-4 i 6-2) i jugarà els vuitens del Masters 1.000 de Roma

L’empordanesa ha aprofitat molt bé les errades de la seva rival

Paula Badosa s’ha classificat pels vuitens de final del Masters 1000 de Roma al derrotar per 6-4 i 6-2 l’ucraïnesa Marta Kostyuk en només 1h31. La jugadora de Begur ha aprofitat molt bé els problemes amb el servei –9 dobles faltes–, i les errades –33 no forçades–, de la seva rival per aconseguir la victòria. Paula Badosa també s’ha mostrat una mica irregular i ha cedit quatre vegades el ser servei, dos en cada set, però ha aconseguit set breaks sobre el de la seva rival.

El partit ha començat malament per l’empordanesa i l’ucraïnesa s’ha situat amb un 0-2. Ràpidament ha tingut ocasions per recuperar el servei perdut, i després del 3-4 ha guanyat els tres següents jocs per emportar-se el primer set (6-4). En la segona màniga Paula Badosa s’ha avançat amb un 2-0, però després s’ha entrat en una dinàmica de breaks, cinc de seguits, fins que s’ha tornat a distanciar i s’ha imposat per 6-2.

La rival de Paula Badosa en els vuitens serà la txeca Karolina Muchova que ha derrotat l’italiana Camila Giorgi per 7-6 (4) i 6-2.