Atletisme

Bestué torna a acaronar el rècord català (22.60), però no és suficient per accedir a la final de 200 m

Ha ocupat el cinquè lloc de la seva semifinal, el tretzè en el sumari

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué ha posat fi al seu periple en el doble hectòmetre amb el cinquè lloc en la tercera semifinal i un altre gran registre de 22.60, a 6 centèsimes de la seva plusmarca catalana (22.54), que no ha estat suficient per accedir a la final del mundial de Budapest. En una sèrie espectacular, amb tres de les quatre primeres de la final dels 100 m, la velocista vallesana no s’ha deixat intimidar i ha tornat a demostrar que ja s’ha guanyat un lloc en la classe alta de l’univers atlètic. Per davant seu s’han classificat la jamaicana Shericka Jackson (22.00), que defensa el títol d’Eugene, la nord-americana Sha’Carri Richardson (22.20), la ivoriana Marie Josée Ta Lou (22.26) i la britànica Bianca Wiliams (22.45). En el sumari de les semifinals s’ha col·locat en el 13è lloc de les 24 participants. La marca de tall per accedir a la final ha quedat fixat en 22.30 i el millor registre de les semifinals l’ha acreditat la nord-americana Gabrielle Thomas (21.97).

Bestué ha valorat la seva actuació en els micròfons de Teledeporte: “Me’n vaig molt contenta. Ho he donat tot, que era el meu objectiu. Volia fer marca, però no sempre es pot aconseguir tot. M’hi he quedat molt a prop i he fet una gran actuació. A la corba he forçat més que en les eliminatòries i no he corregut tant relaxada, però en la recta he intentat he intentat no perdre la tècnica.” La velocista catalana intentarà posar la cirereta a la seva actuació a Budapest en el relleu de 4x100 m, que demà al vespre (20 h) viurà les sèries classificatòries.

Noah Lyles, el més ràpid (19.76)

En les semifinals masculines, Noah Lyles, el flamant campió en 100 m, ha presentat les seves credencials per rubricar el doblet i ha acreditat el millor registre, amb 19.76. Tres atletes més han trencat la barrera dels 20 segons, els també nord-americans Kenneth Bednarek (19.96) i Erriyon Knighton (19.98), i el botswanès Letsile Tebogo (19.97).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)