Waterpolo

Ple de victòries i esperant rival a quarts

Waterpolo. L’equip espanyol certifica una fase de grups impol·luta amb un triomf solvent contra França i dilluns es jugarà l’accés a les semifinals del mundial de Doha contra el vencedor del partit entre el Canadà i Nova Zelanda

Espanya 14 França 7

ESPANYA:Ester; Nogué (3), Espar (2), Ortiz, Nona (1), Crespí (2), Peña (1), Forca, Camus (2), Leitón (1), A. Ruiz, Piralkova (2) i Terré.FRANÇA:Rycraw; Andres, Heurtaux, Bouloukbachi (2), Guillet (1), Hertzka (1), Dhalluin (1), Battu, Vernoux (2), Raspo, Daule, Hardy i Martineaud.PARCIALS:2-0, 5-4, 4-1 i 3-2.

La selecció espanyola va superar França amb solvència (14-7) i va completar la fase de grups del mundial de Doha amb ple de victòries. El conjunt de Miki Oca disposarà de tres dies per preparar el duel de quarts de final, en què dilluns s’enfrontarà al vencedor del partit entre el Canadà i Nova Zelanda. Amb el primer lloc de grup ja assegurat, el tècnic espanyol va fer alguns canvis tant en la convocatòria com en el plantejament inicial. Va donar descans a Maica García i Elena Ruiz, tocada de les cervicals, i va convocar per primer cop la santpolenca Cristina Nogué i la madrilenya Pili Peña. La jugadora maresmenca de l’Assolim Mataró va aprofitar l’oportunitat per reivindicar-se, anotant tres gols i essent escollida l’MVP del partit. També va tenir una bona actuació Laura Ester, que en aquesta ocasió va ser l’encarregada de guardar la porteria hispana.

L’equip d’Oca va marcar la pauta des de l’inici i si d’entrada no va anotar més gols va ser, en bona part, per les intervencions de Rycraw, la portera rival. Al descans, el conjunt espanyol ja manava 7-4, però va ser en el tercer quart quan va prémer l’accelerador (4-1) i el rival ja no va poder mantenir el ritme. A partir de la defensa, va sotmetre una França que no va inquietar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)