Una acció del partit
Espanyol
Espanyol

L’Espanyol perd la primera batalla al Carlos Tartiere (1-0)

L’ascens a primera divisió s’ha complicat. La derrota per la mínima (1-0) al Carlos Tartiere obliga l’Espanyol a remuntar diumenge que ve (18.30h) en la tornada de la final de la promoció d’ascens....

Un forat difícil de tapar

Viktor Tsygankov celebra un dels vuit gols que ha marcat aquesta temporada en la lliga
La millor temporada de la historia del GironaViktor Tsygankov (8)

El fred també escalfa

“Volem guanyar curses  i també el campionat”
Motor
Més motor
Belen Garciapilot DKR Engineering a les European Le Mans Series

“Volem guanyar curses i també el campionat”

2008
Pep Guardiola és presentat com entrenador del Barça Pep Guardiola és presentat com a entrenador del Barça i promet que l’equip correrà i treballarà, i que el col·lectiu estarà per sobre de tot. El tècnic afirma que se sent molt preparat per al repte d’entrenar el Barça tot i la seva inexperiència. Guardiola també confirma que no vol a l’equip Ronaldinho, Deco ni Eto’o. Guardiola arriba al primer equip del Barça procedent del filial.
2010
Bàsquet
Pau Gasol repeteix títol a l’NBA amb els Lakers Pau Gasol va aconseguir el segon anell de campió de l’NBA en la tercera final consecutiva que disputava. Després de la derrota contra els Celtics el 2008 i la victòria contra els Magic el 2009, el 2010 va arribar la revenja amb els Celtics. Els Lakers van obtenir el 16è títol de la seva història en superar l’equip de Boston (83-79) en el setè partit disputat a Los Angeles i en el qual Gasol va fer 19 punts i va agafar 18 rebots en els 42 minuts que va disputar. Aquest va ser el cinquè títol per als Lakers en les últimes onze temporades.
1976
Hoquei sobre patins
El Vilanova guanya la copa al Voltregà en una final polèmica El CP Vilanova guanya el CP Voltregà en els penals en la final que es disputa a Alcoi i conquereix la copa per tercer cop. El partit acaba 5-5 i després de la pròrroga es llencen penals que acaben amb el triomf del Vilanova, tot i que el Voltregà ho impugna i no és fins el 23 de juny que la federació dóna per vàlid el resultat.