2a divisió FEF

Amb Javi Chica, més experiència

Llagostera. El lateral, de 31 anys, es converteix en el segon fitxatge d'hivern del Llagostera, després de Manu Gavilán. Chica, amb vuit anys d'experiència a primera divisió, estava sense equip després de deixar el Valladolid l'estiu passat

El Llagostera va per feina i ahir va anunciar el segon fitxatge per a la segona volta de lliga, després del davanter Manu Gavilán (Eldenc). Es tracta de Javi Chica, lateral de 31 anys que té una àmplia trajectòria en el futbol professional. El defensa barceloní, amb vuit anys d'experiència a primera divisió entre l'Espanyol i el Betis, estava sense equip després de deixar el Valladolid (segona A) al final del curs passat, i ara firma un contracte d'un any i mig amb el Llagostera. Chica aportarà experiència i competència a la posició de lateral, encara que ocasionalment també pot jugar de central.

Després de l'arribada de Chica, el Llagostera continua rastrejant el mercat per trobar més reforços, prioritzant la incorporació d'un central que ocupi la vacant de Rodri, lesionat de llarga durada.

Shafa i Cano, fora

Pel que fa al capítol de baixes, el Llagostera va confirmar ahir la desvinculació dels davanters Jorge Shafa i Carlos Cano (tenia fitxa del filial), que canviaran d'aires a la recerca de més minuts. També podria deixar el Llagostera el porter Nico Ratti, l'únic jugador de la primera plantilla que encara no ha debutat en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)