Waterpolo

El CN Sabadell, ben aferrat al tron

Divisió d'honor. Avui s'estrena una nova edició de la lliga de les campiones del món amb les vallesanes d'indiscutible candidat al títol per cinquè cop. Mataró, Sant Andreu, Medi i Rubí busquen un nou pas endavant i el Terrassa, la salvació

La lliga de les campiones del món comença avui amb el CN Sabadell Astralpool d'indiscutible i únic favorit per encadenar el cinquè títol, que significaria el tretzè de l'entitat. La temporada passada ja van superar el CE Mediterrani (11) en el palmarès i ara tan sols els queda guanyar-ne vuit de consecutius per igualar la gesta que les de Sants van protagonitzar entre el 1991 i el 1999. Les vallesanes mantenen el bloc amb l'excepció de la nord-americana Melissa Seiderman, que ha tornat als Estats Units i que disputaria una hipotètica fase final de la lliga de campions, i l'hongaresa Gabriella Szucs. Per contra, s'han reforçat amb l'holandesa Dagmar Rixt Genee. El CNS debuta demà en partit avançat de la segona jornada contra el Dos Hermanas, mentre que el de la primera davant del Mataró La Sirena s'ha traslladat a dimecres, en una reedició de la final de l'últim play-off.

A l'ombra vallesana, el Mataró La Sirena, reforçat amb les nord-americanes Amy Carlson i Alyssa Turza i la italiana Arianna Gragnolati, confia continuar creixent. El CN Sant Andreu, amb canvis, i el CE Mediterrani, que continua aposant pel millor planter de l'Estat, volen discutir el subcampionat a les maresmenques, mentre que el CN Rubí, que ha incorporat la italiana Giulia di Marcantonio i la mexicana Alejandra Flores, treballa per fer un nou salt endavant.

Finalment, el CN Terrassa, amb un bloc de continuïtat i ampliat amb noies de les categories inferiors, és conscient que pot repetir la sisena posició de la campanya passada, encara que no es pot despistar perquè es podria veure immers en la lluita per
eludir el descens, que enguany s'encareix a causa de la reducció d'equips (de dotze a deu). Això fa que el novè hagi de disputar la promoció de permanència, mentre que el desè baixarà directament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)