Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Defensivament hi ha molts aspectes a corregir”

Ernesto Valverde va complir ahir el seu partit de lliga número 50 com a entrenador del Barça. Mal aniversari. Derrota la temporada passada al camp del Llevant (5-4), desfeta a finals de setembre a Butarque contra el Leganés (2-1) i derrota ahir al Camp Nou contra el Betis de Quique Setién (3-4). La tercera en aquesta competició durant tota l’etapa Valverde i la primera del Barça actuant com a local. Derrota, curiosament, coincidint amb el retorn de Messi a l’onze titular.

“No hem fet un bon partit. Hem fet una molt mala primera meitat. El Betis ha guanyat el partit en els primers 45 minuts. Ha estat determinant. Ells acumulen molts homes en atac. Ho sabíem, però no ho hem sabut frenar. Ens han fet mal en les transicions. Ens han generat moltes ocasions d’u contra u. No hem controlat el partit. A la segona part hem assumit més riscos i hem marcat gols, però cada vegada que ens hem posat en el partit, ells ens han colpejat immediatament. Hem tingut l’errada del tercer gol d’ells, l’expulsió de Rakitic..., però no són excuses. No li vull treure mèrit al Betis. Veníem d’una ratxa positiva de resultats, però avui ens ha faltat frescor”, analitzava Valverde en roda de premsa.

Els molts gols que encaixa l’equip, divuit ja en aquest moment de la lliga, sens dubte, és un dels aspectes que cal resoldre: “És una cosa que cal corregir. És evident. A Milà l’Inter ens va generar molt poc, però el Betis ens ha fet mal. Hem concedit massa. Ens arribaven molts jugadors de segona línia, lliures... No ho hem sabut controlar. Som un equip que juguem a l’atac i això genera riscos. Però hem de saber controlar les situacions postpèrdua. Hem d’estar atents a les vigilàncies. No és només un problema de no estar coordinats en la pressió. Hi ha més aspectes a corregir”, assenyalava un Valverde certament autocrític en aquest sentit.

Quant a tot l’afer relacionat amb Ousmane Dembélé, poques ganes de parlar-ne ahir tenia Ernesto Valverde, la veritat: “Tinc poc a dir en aquest sentit. És un jugador del qual esperem molt i esperem que ens ajudi en el futur.” La roba bruta es renta a casa, com diuen.

CRÍTIC

“No hem controlat el partit ni les situacions postpèrdua. Ens ha faltat frescor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)