Barça

Tothom en dansa

Inici. En espera dels internacionals sud-americans, el gruix de la plantilla del Barça passa per la Ciutat Esportiva per posar-se en mans dels metges del club i fer les revisions mèdiques

La majoria de la plantilla del Barça 2019/20 va passar ahir les revisions mèdiques pertinents abans de començar la pretemporada. En el dia de la seva presentació, Antoine Griezmann ja va ser un més a l’hora de posar-se en mans dels metges del club a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Només els internacionals amb les seleccions que van jugar la copa Amèrica, amb permís del club, arribaran més tard. Messi, Suárez, Arturo Vidal, Coutinho i Arthur s’aniran incorporaran a poc a poc a la dinàmica blaugrana. D’aquesta manera, catorze jugadors del primer equip i cinc del filial –Iñaki Peña, Oriol Busquets, Álex Collado, Riqui Puig i Carles Pérez– van rebre l’OK dels metges per començar avui mateix la pretemporada. De Jong i Neto ja havien passat la revisió mèdica el dia del seu fitxatge. L’equip farà avui una doble sessió per estrenar una primera setmana d’entraments a la a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar al Japó, el dia 20, per començar la gira. Un cop fetes les revisions mèdiques, tothom en dansa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)