Barça

“El poder del vestidor? Gabi i Godín manaven també una mica, diria...”

Antoine Griezmann. Davanter del FC Barcelona

La pilota de la Champions torna al Camp Nou cinc mesos després i ho fa amb un retrobament especial. Antoine Griezmann i Diego Godín, cara a cara. Amics i rivals. Companys a l’Atlético durant molts anys, ara aquest Barça-Inter els uneix de nou dins un camp de futbol. Serà el primer partit de Champions de Griezmann al Camp Nou i tot just la segona vegada que el francès es veurà les cares amb el padrí de la seva filla: “Ja ens vam enfrontar en l’últim mundial. Va ser estrany. Ara també ho serà. És un gran amic i va ser un gran exemple per a mi quan érem a l’Atlético. Serà especial jugar contra ell però més importants són els tres punts després d’empatar a Dortmund. Tinc alguns trucs per mirar de sorprendre’l [riu].” “Més enllà d’això, un partit de Champions sempre és especial. La Champions és el somni de tots els futbolistes. També el meu. Guanyar-la és el meu objectiu i el partit contra l’Inter és molt important”, afirma Griezmann.

Impacient pel seu retrobament amb Godín i feliç pels seus primers mesos a Barcelona: “Estic molt feliç. Disfrutant del futbol. La meva família també. El Camp Nou m’ha rebut bé i canten el meu nom. M’ha sorprès positivament. M’agrada tenir connexió amb l’afició, però encara falta una mica per veure el millor Griezmann. Em sento còmode, sobretot amb la pilota, però he de millorar alguns moviments. Aquí la filosofia és una altra i al cap i a la fi fa pocs mesos que hi soc. És normal que no estigui al 100%, però m’exigeixo sempre, i el camí és el correcte”, assegura. Autor de tres gols en la lliga, el francès sospira per marcar el seu primer gol a Europa com a blaugrana. Quatre en va marcar en l’edició de la temporada passada amb l’Atlético.

Preguntat pel tema estel·lar dels últims dies en l’entorn culer, Griezmann juga de nou la carta Godín: “Si el vestidor del Barça té massa poder? Gabi i Godín manaven una mica també, diria... Al final parlem de gent que fa molts anys que són la casa, és normal que quan parlin se’ls escolti. En tots els clubs hi ha jugadors amb pes i és normal”, considera.

Sobre el seu feeling amb Leo Messi, de mica en mica: “Messi no és una persona que parli gaire. Jo tampoc. Ell, a més, ha estat molt temps lesionat. Però bé, tots dos som bona gent i estem aquí per ajudar-nos mútuament.” De moment, més respecte que afinitat.

GRIEZMANN-MESSI

Messi no és una persona que parli gaire. Jo tampoc. Però tots dos som bona gent i estem aquí per ajudar-nos mútuament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)