Barça

“Neymar val 164 milions”

Futbol internacional. Wagner Ribeiro, exrepresentant de Robinho, Kaká i Neymar, també diu que Florentino Pérez manté el somni de fitxar-lo

L’exrepresentant de Neymar ha participat en un programa del canal ESPN al Brasil on ha reconegut que el futbolista continua en l’òrbita del Barça. “Aquesta temporada ja té un preu fixe marcat per la FIFA, que li ha restat l’amortització als 222 milions que es van pagar. Neymar val uns 164 milions d’euros”, ha explicat Ribeiro que assenyala el preu desorbitat que demanava el PSG com el principal escull pel qual l’atacant brasiler no va tornar al Barcelona: “Neymar no tenia un preu determinat. El PSG podia demanar 500 milions d’euros, no hi havia preu perquè tenia un contracte llarg”. L’empresari també ha reconegut que continua sent una peça cobejada per al Madrid. “L’any passat vaig estar amb Florentino a la seva oficina i em va dir que manté el somni de fitxar Neymar”, ha admès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)