Barça

El protagonista

Ousmane Dembélé

Tempesta Dembélé

Heroi contra el Linares amb un gol vital a Linarejos per rescatar el Barça i el malvat del conte en la visita a Bilbao. Personatges antagònics en només quinze dies de diferència. Sense estar present a San Mamés, Ousmane Dembélé va ser el gran nom propi del dia. Protagonisme des de l’absència.

Els núvols negres amenaçaven des de feia dies en el firmament i la tempesta ha acabat arribant amb tota la seva virulència. Diluvi. Xavi va advertir del possible escenari en la prèvia, i l’endemà, abans de volar cap a Bilbao, va esclatar la bomba: Dembélé fora de la llista per decisió tècnica. Decisió de club, per ser tècnicament correctes, perquè Xavi des del primer dia ha estat tirant floretes a Ousmane, i ell és el primer que sempre l’ha defensat. Menys ara. A Joan Laporta no li van preguntar per cap altra cosa ahir a Bilbao. Dembélé i més Dembélé. Mateu Alemany ja havia estat clar al matí, i en unes declaracions al canal oficial del club va dir que després de sis mesos negociant i marejant la perdiu, el temps s’havia esgotat. Va ser contundent: “Se li han fet diverses ofertes, amb temps més que suficient perquè el jugador hagi decidit el seu futur. Estem a onze dies per tancar el mercat d’hivern i entenem que després de tot aquest procés el jugador ja ha decidit no continuar. Volem jugadors compromesos, i ell ha de sortir el més aviat possible.”

Ousmane va replicar abans de l’Athletic-Barça amb un dur comunicat oficial en què deia que no accepta cap xantatge: “Fa quatre anys que es van acumulant les xafarderies sobre mi i mai he contestat. Ara això s’ha acabat. Encara sota contracte, estic plenament implicat i a disposició del meu club. Sempre ho he donat tot pels meus companys, i això no canviarà. No soc un home que faci trampes, i encara menys un home que tingui el costum de cedir al xantatge.” També l’AFE va fer un comunicat recordant al Barça els deures que té amb els jugadors amb contracte en vigor.

El divorci és total. El Barça el vol fora ja i ell vol marxar de franc al juny. La renovació és ja una utopia, si és que en algun moment del procés ha estat veritablement un escenari real. La tempesta té indicis de convertir-se en huracà.

6
titularitats comptant totes les competicions
1
únic gol aquesta temporada (contra el Linares en la copa)
135
milions d’euros va costar fitxar-lo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)