Barça

El Barça i Jonatan Giráldez allarguen la seva relació

Renovat. El tècnic gallec amplia el seu contracte dues temporades, fins al 30 de juny del 2024, i continuarà liderant un projecte en què es vol tornar a competir per tot, sobretot a Europa

El Barça, campió de la lliga, la copa i la supercopa, vol tornar a competir per tot i plantar-se en una nova final de la Champions. Per això hi ha d’haver millores en la plantilla i assegurar la continuïtat d’algunes peces. La primera ha estat la del tècnic, Jonatan Giráldez, que acabava contracte, i que continuarà dues temporades més a la banqueta blaugrana. El club va oficialitzar ahir la renovació del gallec, que ha tancat el primer curs amb tres títols i un subcampionat europeu. Club i entrenador van assegurar que la voluntat de totes dues parts era la de continuar junts, i així ha estat. Amb ell també renova la resta del seu staff, que el va acompanyar en la signatura del contracte. També ho van fer el president, Joan Laporta; el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, i el directiu Xavi Puig.

Feliç i motivat

Giráldez es va mostrar content d’allargar la seva relació amb el Barça. Ho va explicar als mitjans del club: “Cada dia és un màster. Tinc la sensació que estic creixent moltíssim.” També va deixar clara la seva ambició: “Esperem tornar amb ganes de més, aquest equip encara pot fer moltes coses.” Finalment, va tenir paraules d’elogi per al Barça: “Vull continuar fent de la meva passió, el futbol, la meva feina. Tinc la sort de gaudir-ne en el millor club del món. No puc ser més feliç.”

TRES TÍTOLS

En el seu any de debut, Giráldez ha guanyat la lliga, la copa i la supercopa

UN EQUIP

El tècnic va voler estar acompanyat del seu ‘staff’ durant l’acte de la nova signatura

MÉS AMBICIÓ

“Esperem tornar amb ganes de més, aquest equip encara té marge”, va assegurar

Graham Hansen confirma la marxa de Like Martens

El fitxatge de Lieke Martens pel PSG és un fet, malgrat que no hi ha oficalització. Ahir, Graham Hansen, jugadora del Barça, va confirmar la marxa de la neerlandesa en una piulada. La noruega va defensar Martens dels rumors del seu adeu fa unes setmanes i un aficionat li va recomanar que no defensi més cap companya. Hansen va respondre així: “Sempre les defensaré, les meves companyes. En aquell moment vaig dir la veritat, per donar-nos pau per preparar-nos per al partit més important de l’any. Lieke no es mereixia el soroll. No ens mereixíem el soroll. És trist que no es quedi.” Martens deixarà el Barça després de cinc temporades. Serà la segona marxa després de l’adeu de Leila i encara podria haver-hi alguna sortida més, com ara la de Jenni Hermoso, que acaba contracte el 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)