Barça

Les eleccions al consell consultiu de penyes, amb vot electrònic

Les eleccions del consell consultiu de penyes del Futbol Club Barcelona, convocades el 21 i el 22 de juliol, es van desenvolupar amb èxit a través de l’ús del vot digital. Un total de 30 agrupacions de penyes diferents, representades cadascuna pel seu president, van exercir el seu dret a vot en les eleccions digitals organitzades en col·laboració amb la plataforma i protocol de vot digital Vocdoni, per escollir qui s’encarregarà de representar la seva agrupació territorial al consell consultiu de penyes del club blaugrana.

Els votants van participar a través de dispositius electrònics amb accés a internet per mitjà d’un enllaç facilitat per l’entitat. A la consulta hi podien votar els presidents i presidentes de penyes d’aquelles zones on s’havia presentat més d’una candidatura. Aquesta votació digital garantia els drets democràtics dels electors a través d’una eina accessible i fàcil d’utilitzar.

Segons la project manager de Vocdoni, Marta Sancho, “a través de la plataforma es podien obtenir resultats transparents, al mateix temps que es preservava l’anonimat i la seguretat de les votacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)