Barça

Xavi: “No tenim marge d’error”

El tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’Inter de Milà.

Aquestes han estat les seves declaracions:
Plantejament
“Esperem un Inter similar al de la setmana passada. És un equip que defensa en bloc baix i mig i hem treballat alternatives per intentar atacar millor. Hem de ser valents i anar a l’atac perquè ens hi juguem molt, de fet, és una final i no tenim marge d’error. Tan de bo tinguem una nit màgica”.
Estil
“Si doblem, ho farem en atac, no en defensa. M’han educat així i intentarem atacar de la millor manera possible. Variarem alguna cosa per aconseguir més perquè hem de demostrar molta intensitat, ja que només ens valen els 3 punts”.
Importància
“Demà és transcendental. No hem fet els deures ben fets i ara juguem a casa on tenim una oportunitat per tornar a recomposar-nos en el grup. Estem en una situació incòmoda però ho donarem tot”.
Missatge al vestidor
“Cal ser positius, ho veig tot com una oportunitat. Hi ha pressió i estem en una situació incòmoda però l’afrontem de la millor manera possible, que és sent valents i tenint personalitat perquè els tres punts es quedin a casa”.
Afició
“L’afició és fonamental, les entrades estan esgotades. Hi ha hagut moments molt bons a casa i demà el Camp Nou ha de ser una caldera des del primer minut”.
Optimisme
“No hem d’abaixar la intensitat i demà no es pot baixar la guàrdia en cap moment. Hi ha talent i hi ha ganes de revenja”.
Kounde
“Demà no hi comptem amb ell, però per diumenge potser arriba. El veig positiu i entrenant fort”.
Victòria per la mínima
“No la firmo, m’agradaria més un 2 a 0”.
Ansietat
“Tenim 90 minuts. És un partit on l’aspecte psicològic és molt important. Saber com ens hem de posicionar i estar tranquils, no cal marcar al minut 1, hem de tenir paciència, ens tocara buscar espais”.
Convicció
“És una final, cal ser positius. Intento que els jugadors no sentin la pressió. Els hi dic que la pressió és per a mi com a entrenador. Si es guanya canviarem la dinàmica”.
Pedri-Gavi
“Cal dominar més els espais per dins. El sistema de l’Inter és el que ens marca. Intentarem atacar pels dos costats, tant per dins com per fora”.
Estil innegociable
“Jugar bé és dominar el partit, tenir més possessió, però entenc altre idees, conceptes i metodologies, però la nostra és clara. Cal fer un partit similar al que vam fer a Milà”.
Resultat negatiu
“Seria una gran decepció, però cal que pensem en positiu. Estem en situació incòmoda perquè vam fallar a Munic i ara tenim urgències en aquesta competició”.
Dinàmica
“No és molt esperançadora, però cal canviar aquesta dinàmica.És una oportunitat i estem motivats perquè creiem que es pot guanyar el partit”.
Pressió àrbitres
“Indignació lògica, però cal pensar en el partit de demà. Si millorem el joc, no donem marge a pensar en els àrbitres”.
Primera final de Xavi
“Demà pot ser una gran oportunitat. Tinc molta il·lusió de fer un gran partit a casa, corregir els errors... només penso en això, no en les conseqüències”.
Lewandowski
“És el dia de tots, de ser un bloc, i el Robert ha de ser important demà i tots els partits, però com tothom. Cal associar-se més amb ell perquè se senti més a gust. Cal jugar més a prop d’ell”.
Xiulets
“Públic és sobirà, però no penso en si xiulen a un jugador, sinó que penso en revertir la situació”.
Visita president
“És positiu estar units. No sabia que el president està aquí, però som una família i passi el que passi, que la gent estigui orgullosa”.
Frenkie de Jong
“Està bé, per valorarem si està per entrar d’inici”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)