Barça

95.877 espectadors d’aforament per el derbi

El derbi de dissabte a l’Spotify Camp Nou serà el primer enfrontament que es jugarà a l’Estadi després de concloure la primera fase de la demolició parcial de la tercera graderia del Gol Sud que s’ha dut a terme durant l’aturada de la competició per a la disputa del Mundial. Això té un impacte directe en la capacitat d’aforament del feu blaugrana amb un total de 95.877 localitats per al Barça-Espanyol.

En aquest sentit, el club ha aprofitat l’aturada del campionat de Lliga per accelerar les obres de remodelació de l’Estadi, epicentre de l’Espai Barça. En aquest sentit, es va escollir iniciar les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou en aquesta zona del Gol Sud perquè serà el punt d’entrada de totes les telecomunicacions del futur Estadi i on es construiran totes les escomeses tecnològiques, fet que facilitarà la continuïtat del gruix de les obres de la pròxima temporada.

Ara, i ja per finalitzar les actuacions que es van preveure aprofitant la finestra del Mundial, s’està acabant de dur a terme l’adequació de les escales que s’han mantingut, com és el cas de les entrades i sortides a primera i segona graderia d’aquella mateixa zona, es netejarà i es revisaran els equips, realitzant així la posada a punt per a la tornada de la competició de la Lliga a l’Estadi.

Les obres estan afectant 3.362 localitats del Gol Sud, principalment de tercera graderia, que desapareixeran, de les quals 3.182 corresponen a socis i sòcies abonats, als quals se’ls ha reubicat en zones similars o se’ls ha ofert una moratòria temporal en el pagament de l’abonament.

Pel que fa a la segona graderia, 1.215 abonats, situats entre les boques 315 i 322, han passat de tenir localitat coberta a descoberta i el Club els ha fet l’adaptació de preu corresponent. També estan afectades sis llotges VIP de la segona graderia i la zona on habitualment s’ubica l’afició contrària.

Així, les obres s’han concentrat de la boca 415 parells fins a la boca 422 senars, de les quals està la seva totalitat de localitats afectades.

Obres d’enderroc en tres fases

Les tasques per a l’enderroc s’han distribuït en tres fases. La primera, en el marc dels treballs preliminars que s’han realitzat des de l’1 de setembre passat i fins a la finestra del Mundial. Ja en una segona fase, s’abordarà la demolició parcial de la tercera graderia, que comportarà principalment la retirada de l’estructura principal i, ja per acabar, s’habilitaran noves escales i vies d’evacuació per restablir l’ús dels seients de la primera i segona graderia que no estiguin afectats per les obres, i garantir així la màxima seguretat de tots els aficionats i aficionades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)