Barça

Clàudia Pina també renova fins al 2026

Acord. La de Montcada, igual que Cata Coll, amplia el seu contracte tres temporades més

El Barça femení no tornarà a la competició fins al dia 5 de març al Johan Cruyff contra el Vila-real (12 h), però mentre la pilota no roda continua l’activitat als despatxos de la ciutat esportiva. Després que el club oficialitzés dimarts la renovació de la portera Cata Coll fins al 2026, ahir va ser el torn de Clàudia Pina. L’atacant de Montcada, que com la balear acabava contracte el 30 de juny, també ha renovat per les pròximes tres temporades. Als seus 21 anys, Pina és peça fonamental en els esquemes de Jonatan Giráldez, i aquesta temporada suma ja 9 gols en la lliga, 3 en la Champions i un altre en la supercopa.

Després de passar per totes les categories inferiors del club, Pina es va convertir en la més jove que debutava amb el primer equip, amb 16 anys, el 2018. Des d’aleshores ha disputat 86 partits oficials i ha marcat un total de 36 gols, amb un parèntesi d’un any cedida al Sevilla. “El Barça ha estat tota la meva vida, soc culer de sempre. Se’m nota. Tinc un sentiment molt gran i espero seguir aquí molts anys més.” “El repte és intentar créixer encara més i ajudar en cada partit en el que pugui”, assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)