Barça

Kounde: “Estic segur que demà veurem el millor Barça”

Jules Kounde ha atès els mitjans de comunicació catalans i anglesos a Old Trafford en la prèvia del partit de tornada de setzens de l’Europa League. És la primera vegada que el francès jugarà al mític estadi del Manchester United, conegut com a ’el teatre dels somnis’. Aquestes han estat les seves impressions:

Expectativa
“Crec que hem de donar un pas més del que hem fet fins ara, tot i que la setmana passada vam fer un bon partit. Cal augmentar la intensitat i serà molt important fer bé la pressió per poder recuperar pilotes altes i fer-los mal. Si els estrenyem bé, podrem obtenir bons resultats. És un gran rival, un històric, però tenim moltes ganes i ho tenim tot per guanyar i passar de ronda”.
Duel defensiu
“Crec que serà clau. Per a mi, la defensa aquesta temporada ha estat clau i ens ha donat molts punts. És un treball que venim fent des de l’inici de temporada i estem responent bé. Arribem amb molta confiança i cal que demà també ho fem molt bé”.
Frenar l’United
“La meva posició i la d’Araujo la decidirà l’entrenador. És un treball col·lectiu, tots hem de defensar i tothom ha d’atacar. Analitzarem més en profunditat el partit, però cadascú ha de fer el seu treball i estic segur que demà veurem el millor Barça”.
Pressió afegida
“És un partit molt important, però és una pressió que ens agrada. Volem jugar partits grans i no és una pressió negativa, sinó molt positiva perquè tots tenim ganes de donar més. Tinc molta confiança en l’equip per donar una resposta demà”.
Primers minuts
“És un camp que pressionarà, ho sabem i per això hem de sortir endollats ambla màxima intensitat perquè sabem que és un rival potent i ràpid i cal que estiguem a l’altura. Els primers minuts són importants, però no definitius i per tenir aquesta confiança cal iniciar bé el partit”.
Falta d’experiència
“Potser en algunes situacions per dirigir el partit. No volem que el partit sigui d’anada i tornada perquè volem tenir el control i, en aquest sentit, és possible que de vegades no respectem el pla de partit, però perquè ho hem d’aprendre. Hem empatat contra un gran rival i l’equip està motivat per donar un pas endavant”.
Cop sobre la taula
“No tenim aquesta sensació, només volem fer un bon partit, guanyar i passar de ronda. És un repte gran perquè l’equip rival és gran, té bons jugadors, és un estadi històric, però volem el nostre objectiu q es guanyar l’Europa League”.
Acció sense vermella
“Estic content que l’àrbitre no m’hagués mostrat targeta i poder jugar demà, però realment va ser una acció suau”.
Nivell Manchester
“El Manchester ha millorat molt, estan molt organitzats, molt forts, tenen molt poder a la línia del davant i és un equip molt competitiu”.
Rashford
“El conec bé i pot fer grans ocasions i és desafiant jugar contra aquest tipus de jugadors, però també emocionant. Rashford té un gran equip al darrere i farem el possible per parar-lo”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)