Barça

Primer contacte oficial de Deco amb la plantilla

Trobada. El nou director esportiu del Barça va voler saludar personalment els jugadors i el cos tècnic un cop oficialitzat el seu càrrec

Anderson Luis de Souza, Deco, va entrar ahir al vestidor del primer equip del FC Barcelona quinze anys després. Un retorn al passat amb la mirada posada en el futur. Oficialitzada, per fi, la seva incorporació com a nou director esportiu del club, Deco va voler saludar personalment la plantilla. La trobada no va produir-se lògicament al vestidor del Camp Nou que tan bé coneixia i que va ser casa seva entre el 2004 i el 2008, i actualment en estat d’enderroc per les obres del futur estadi. La salutació amb la plantilla va tenir lloc al vestidor de la ciutat esportiva Joan Gamper, amb el president Joan Laporta com a cap de cerimònies. Fa setmanes que el portuguès està treballant intensament en el mercat, però una vegada oficialitzat el seu nou càrrec, ahir va voler estar present en l’entrenament i va voler conversar amb els jugadors i amb el cos tècnic. Deco també va estar acompanyat pel vicepresident Rafa Yuste i el directiu Joan Soler. En la trobada no va ser-hi Mateu Alemany, que abandonarà les seves funcions amb el tancament del mercat el pròxim 31 d’agost a les 23.59 h. En aquests pròxims quinze dies, Deco encara té feina per fer, com tancar la carpeta del lateral dret i concretar les sortides de jugadors com ara Lenglet i Dest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)