Barça

Ronald Araujo, KO

Infermeria. El tercer capità del Barça es perdrà l’estrena oficial a Montjuïc per una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i no se l’espera fins després de l’aturada de seleccions

Xavi Hernández estarà instal·lat en una cabina lluny de la banqueta, Raphinha, assegut a la grada, i Ronald Araujo, a la infermeria. Complicat panorama amb vista a la visita del Cadis. Igual que els sancionats Xavi i Raphinha, el central uruguaià es perdrà el primer partit oficial del Barça a l’estadi olímpic Lluís Companys. Araujo no estarà disponible per lesió contra el Cadis de Sergio González per al partit de diumenge (19.30 h). El futbolista té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i serà baixa en l’estrena del Barça en la seva nova casa temporal. La baixa d’Araujo obligarà Xavi Hernández a fer canvis en la línia defensiva respecte de l’onze presentat contra el Getafe en el debut de lliga. Ara mateix, el tècnic de Terrassa només té disponibles cinc homes en defensa: Sergi Roberto, Balde, Kounde, Eric Garcia i Christensen. Iñigo Martínez encara no està al cent per cent i continuarà sense poder debutar i ara per ara Marcos Alonso tampoc està oficialment inscrit a LaLiga.

La lesió d’Araujo en l’entrenament matinal d’ahir és un problema important per a Xavi no només de cara al partit contra el Cadis, ja que l’uruguaià estarà aproximadament un mes de baixa. Es perdrà també els partits de lliga al camp del Vila-real (27 d’agost) i el partit contra l’Osasuna (3 de setembre). Araujo no viatjarà amb la seva selecció en la pròxima aturada de la lliga per compromisos internacionals i la voluntat és que pugui arribar al partit contra el Betis, el 17 de setembre.

CINC EFECTIUS

Sergi Roberto, Balde, Kounde, Christensen i Eric, els únics defenses disponibles

TENSA ESPERA

Iñigo Martínez, encara sense l’alta, i Alonso estan pendents de ser inscrits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)