Barça

L’1x1 de l’Osasuna-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
SALVADOR
Poc va poder fer en la diana de Chimy Ávila perquè no tenia camp de visió però, si no hagués estat pels seus reflexos, el resultat final segurament hauria estat negatiu. Va salvar fins a tres ocasions molt clares de gol.
ROBERTO (59’)
TEBI
Xavi va preferir-lo de lateral dret al davant de Cancelo i aquest cop no va destacar, ni per bé ni per mal. No es va prodigar gaire per la zona d’atac i tampoc es va veure sobrepassat en tasques defensives.
KOUNDE (90’)
GOLEJADOR
Va arreplegar el pes de la línia defensiva lluitant contra qualsevol rival que pretenia sorprendre Ter Stegen i tallant centrades a l’àrea blaugrana. Estava tan il·luminat que va voler provar-se a l’atac i de cap va fer el primer de l’equip.
CHRISTENSEN (90’)
GARANTIA
Concentrat i atent a totes les accions defensives. El central va aconseguir tallar diversos avançaments dels futbolistes de l’Osasuna i va saber treure la pilota amb criteri. Tan bé s’entén amb Araujo com amb Kounde.
BALDE (90’)
FLUIX
Tornava a l’onze inicial després de descansar a Vila-real per molèsties al turmell. Corria la banda, però sense generar el perill al qual ens té acostumats, i defensivament, força perdut. Els atacs rivals venien tots pel seu costat.
ROMEU (79’)
TREBALLADOR
S’anticipa, aguanta la possessió, recupera l’acció i dona continuïtat. El d’Ulldecona no para quiet i sembla que inclús gaudeix assumint molta responsabilitat, tanta que acaba físicament mòlt i necessita la substitució.
DE JONG (90’)
MVP
Només de començar el partit, va estavellar una pilota al pal. Creix jornada a jornada oferint-se en el joc, trobant línies de passada i fent bones conduccions. L’únic punt dolent va ser la groga que va veure per protestar. Aplaudiments.
GÜNDOGAN (90’)
ESSENCIAL
L’alemany acumula quatre partits amb el Barça i ja s’ha convertit en un jugador imprescindible en l’onze inicial aportant experiència i qualitat. Un servei seu de córner va permetre desencallar el marcador col·locant la pilota al cap de Kounde.
GAVI (90’)
CENTENARI
El jugador més jove de la història del Barça en arribar als 100 partits vestint la samarreta blaugrana. El sevillà no va estar gaire encertat i, a més, va acabar amb grapes a l’orella després d’un xoc amb Rubén García.
lamine YAMAL (59’)
VIGILAT
Tercera titularitat consecutiva per al jove de 16 anys, ahir al davant de Raphinha, que tornava de sanció. La defensa local no li va treure els ulls de sobre i no estava còmode en els moviments, però tampoc va abaixar els braços.
LEWANDOWSKI (90’)
RESCABALAT
Un partit força espès del polonès, però que va acabar marcant un gir de guió gràcies al penal que li va provocar Catena, sumat a una vermella directa. Gol número 34 amb la samarreta blaugrana que val tres punts ben valuosos.
FERRAN (31’)
OCULT
El tauró no va ser capaç de seguir el camí dels partits anteriors. Els companys no el van trobar i no va participar gaire.
CANCELO (31’)
DEBUT
Sis anys després, va tornar a jugar en la lliga espanyola. Pendent de defensar més que d’atacar, va mostrar detalls de qualitat.
j. félix (11’)
ESTRENA
Si fitxar pel Barça era el seu somni, debutar el supera. Pocs minuts per demostrar valor.
RAPHINHA (10’)
GRIS
Tan sols va tocar un parell de pilotes. Haurà de treballar més per convèncer Xavi.
ÍÑIGO (10’)
NOVETAT
La fàscia plantar és història i ja pot tornar a jugar, però va arriscar massa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)