Barça

Rolling Stones per al proper clàssic

El Barça ha anunciat que lluirà el logotip de la llengua i els llavis dels Rolling Stones a la samarreta del primer equip en elclàssic que disputarà contra el Reial Madrid el proper dissabte 28 d’octubre al Estadi Olímpic Lluís Companys.

L’icònic emblema substituirà el de Spotify en l’equipació del primer equip per celebrar la sortida a la venda aquest divendres del disc de la banda britànica Hackney Diamonds.

A més de veure’s en l’equipació del primer equip masculí, el logotip també estarà present al frontal de la samarreta de l’equip femení en el partit de la Lliga F que jugarà contra el Sevilla el diumenge 5 de novembre a l’Estadi Johan Cruyff.

No és la primera vegada que l’elàstica blaugrana promocionarà la creació musical de la mà de Spotify, el principal soci comercial del club. En el Madrid-Barça del curs passat, l’equip que dirigeix Xavi Hernández ja va lluir el logotip del cantant i compositor canadenc Drake, mentre que al mateix partit de la segona volta va lluir l’emblema de Motomami, l’últim àlbum de Rosalía.

L’entitat blaugrana i Spotify han difós a les seves respectives xarxes socials diferents continguts audiovisuals per introduir els seguidors en aquest acord. En un dels vídeos, veïns d’un barri residencial reben la notícia de l’acord mitjançant un repartidor de diaris, alhora que en unes imatges de televisió apareixen Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood –els components de la banda– subjectant la samarreta del Barça amb el nou logotip. La peça acaba amb el lliurament del diari a Pedri, que cau al camp d’entrenament davant les mirades de sorpresa de Lewandowski, Raphinha i Lamine Yamal, tot mentre sona el mític tema de la banda britànica Start me up.

Amb motiu d’aquesta col·laboració, el club blaugrana posarà a la venda dues edicions exclusives de la samarreta del partit: un total de 1899 unitats limitades de la samarra especial del matx i 22 peces més amb la firma dels jugadors titulars en els partits dels partits equips masculí i femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)