Barça

Clàssic amb els Rolling

Samarreta especial. El Barça portarà l’emblemàtica icona dels Rolling Stones en el partit que l’enfrontarà al Real Madrid el 28 d’octubre

El Barça portarà el logotip de la llengua i els llavis dels Rolling Stones a la samarreta en el clàssic que disputarà contra el Real Madrid el dissabte 28 d’octubre a l’estadi olímpic Lluís Companys. L’icònic emblema substituirà el de Spotify en l’equip per celebrar la sortida a la venda del disc de la banda britànica Hackney Diamonds, que surt avui. No és la primera vegada que l’elàstica blaugrana promocionarà una creació musical amb Spotify, el principal soci comercial del club. En anteriors clàssics va promocionar Drake i Rosalía. A més de veure’s en l’equip del primer equip masculí, el logotip també estarà present al frontal de la samarreta de l’equip femení en el partit de la Lliga F que jugarà contra el Sevilla el diumenge 5 de novembre a l’estadi Johan Cruyff. El club blaugrana posarà a la venda dues edicions exclusives de la samarreta del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)