Barça

Xavi: “El madridisme sociològic és una realitat”

Roda de premsa. Prèvia Barça-Athletic

Xavi Hernández ha parlat avui, dos dies abans del Barça-Athletic i en la prèvia de l’Assemblea de Socis Compromisaris que tindrà lloc demà, i ha parlat del “madridisme sociològic” al qual feia ahir referència Joan Laporta en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Sobre el madridisme sociològic

“Si mirem l’hemeroteca trobem el Villarato, les acusacions per doping... El madridisme sociològic és la realitat. Són situacions per desestabilitzar, extraesportives. Jo prefereixo parlar de futbol. Quan jo era jugador es deia que ens dopàvem o allò del Villarato, que se’l va inventar un diari de Madrid. Estic 100% d’acord amb el president”

Sobre Laporta

“El veig positiu, tranquil. És valent, proper i parla clar. És el president, el líder del projecte i estic amb ell”

La sanció rebaixada a Nacho

“Si el cas de Nacho és madridisme sociològic? És una pregunta per al comitè, però em sorprèn. Nosaltres vam rebre una sanció a Robert (Lewandowski) i no la van reduir per fer un gest; a mi com a esportista em sorprèn, perquè l’entrada va ser molt dura”

Lamine, Balde, Gündogan i Araujo

“Els quatre estaran al cent per cent de cara a diumenge. La resta de lesionats anirem observant l’evolució i les sensacions que ells tinguin”

Lewandowski

“Està fent rehabilitació i té molt bones sensacions. Va endavant. Vol jugar, és una meravella, és un gran líder, encara que li pugui fer mal. Vol ser-hi i cada dia li fa menys mal”

Sobre l’Athletic

“Serà un partit difícil, és un equip físicament fort i ben dotat, valents. A Valverde li agrada pressionar alt i han arrencat molt bé la temporada, tenim baixes importants, però no és excusa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)