Barça

El protagonista

Ronald Araujo

L’heroi inesperat

“És un gol que val molt; això és futbol i hi ha partits que s’han de guanyar i això hem fet”, va indicar Araujo al final del matx

Ronald Araujo és home de coratge i fe i el seu joc està impregnat d’aquests trets. Sempre ho dona tot i ahir, al Reale Arena, no va ser una excepció. Ningú entreveia, però, que ell seria l’heroi de la nit del Barça, després d’un partit nefast que no mereixia guanyar. Però l’uruguaià va emergir quan, després de 90 minuts, tot semblava sentenciat al repartiment de punts, resultat que, fins i tot, podia no ser dolent per als culers, vist el que havia passat fins llavors. Es feia difícil pensar en la victòria blaugrana, ja no només des de fora, sinó que els futbolistes transmetien això mateix, poca creença en l’èxit, encara que Araujo va ser l’excepció.

Ja en els darrers minuts, el charrúa, que va tornar a actuar de lateral dret, va despenjar-se amb alguna incursió cap amunt a la recerca de generar alguna cosa ja que l’equip no mostrava cap mena d’argument ofensiu. I en una d’aquestes, ja en el minut 90, es va treure una fuetada des de 25 metres, que va posar problemes a Remiro i que va ser l’ocasió més clara del Barça en el matx fins al moment. Allò va esperonar els companys, segurament va atemorir els rivals, i, de seguida, Pedri va crear una altra situació, amb una gran passada a Gavi que va perdonar davant Remiro. Era ja el final, la reacció era tard, però Araujo, orgullós, va creure-hi i en l’última acció va desmarcar-se dins l’àrea quan Gündogan remenava l’esfèrica, l’alemany el va veure i li va posar una centrada que l’uruguaià, amb tot, va clavar de cap dins la porteria. L’èxtasi no va ser immediat, ja que el linier li va marcar fora de joc, va ser el VAR qui va haver de validar la diana salvadora. “És un gol que val molt. Són tres punts molt importants, després de perdre el clàssic jugant bé. Era molt important guanyar avui”, va dir Araujo després del duel. “No hem estat bé en la primera part, en la segona hem millorat una mica i hem trobat el gol al final. Això és futbol i hi ha partits que s’han de guanyar i això hem fet”, va indicar el dorsal 4, que va fer el primer gol aquest curs. “Era un dels meus deures. Els curs passat només vaig fer un gol, i ho haig de continuar fent. Estic content d’haver marcat el primer i espero que n’arribin més”, va manifestar l’heroi inesperat ahir a Sant Sebastià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)