Barça

Xavi:”Demà no se’ns pot escapar la classificació”

El Barça, líder del grup H amb nou punts, s’enfronta demà al Xakhtar en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions. Aquesta tarda, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què ha de corregir l’equip per recuperar sensacions

“Crec que futbolísticament ens van faltar moltes coses degut a la intensitat que la Real va posar de més en la primera part. En la segona part va ser diferent. El resum és que hem de tenir el domini del partit. Hem de millorar i pensar que tot i no estar bé te’n portes tres punts importantíssims. Esperem que ens serveixi de punt d’inflexió.

Retorn de Pedri

“L’equip ho notarà. Futbolistes tan importants com ell i Robert, Jules, Rafa són vitals per l’equip més enllà del nivell futbolístic. És un tema de confiança que dona als companys i s’ha notat. Sent autocrítics, hem de millorar, però també hem fet molt bons partits sense futbolistes tant importants. La seva tornada, l’equip ho notarà segur”

Importància de classificar-se demà als vuitens

“Hem fet els deures en aquesta competició. Portem 9 de 9, però demà ho hem de confirmar. Demà no se’ns pot escapar la classificació. El segon objectiu és passar com a primers de grup. Veurem si som capaços de fer-ho. Volem imposar la nostra identitat a partir de demà. És essencial per recuperar sensacions i guanyar els partits”.

La situació del lateral dret i Cancelo

“Cancelo recuperarà la seva posició natural. Jugarà un 80% de lateral, en la dreta o l’esquerra. Allò va ser perquè vam voler ajustar més a nivell defensiu contra la Real i el Madrid. Tornarà al seu lloc natural el més aviat possible. És com millor se sent ell i jo com a entrenador”.

Crítica exagerada?

“En el Barça sempre hi haurà opinions de tot tipus. És l’entorn que tenim i hem d’analitzar el que ha passat i ser honest amb els jugadors. Sense fer un gran partit, vam sumar tres punts i hem d’acceptar la crítica perquè és normal quan no fas un bon partit. Hi ha moments molt bons de joc i resultats, i s’ha de seguir treballant en aquest camí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)