Barça

L’1x1 del Xakhtar-Barça

Per Marta Escubós

TER STEGEN (90’)
batut
Salvador refusant tres ocasions molt clares del conjunt ucraïnès, l’alemany no va poder fer res per evitar el gol del Xakhtar amb una rematada de cap de Sikan que el va agafar a contrapeu. Sense ell, el marcador hauria estat més ampli.
ARAUJO (90’)
SÒLID
És una assegurança de vida al darrere. Sempre atent i ben situat, és un mur. És gairebé impossible que perdi un un contra un en defensa. Va ser decisiu tallant les envestides de l’equip rival.
CHRISTENSEN (90’)
NÍTID
El danès va tornar a l’onze. Com sempre, molt correcte en defensa i sense cometre errors en la sortida de pilota, donant clarividència a l’equip. Ara bé, podria haver fet alguna cosa més en el gol de Xakhtar.
CANCELO (90’)
SUPERAT
Va exercir una doble funció, entre lateral dret i fals migcampista. El portuguès va fer bones accions defensives, però Newerton li va guanyar la partida a l’àrea en una acció que va llegir malament. No va aportar en atac.
M. ALONSO (60’)
desdibuixat
En la seva quarta titularitat en 16 partits, va estar molt lent en defensa i poc consistent. L’equip ucraïnès va entrar per la seva banda amb molta facilitat, disposant d’ocasions claríssimes que va salvar Ter Stegen.
GÜNDOGAN (90’)
participatiu
Gündogan va intentar des del primer moment posar una marxa més al partit. Gairebé tot el futbol de l’equip culer va passar per ell. Ara bé, també va perdre alguna pilota per excés de confiança.
ORIOL ROMEU (59’)
correcte
El d’Ulldecona va tornar a la titularitat amb l’objectiu de recuperar la confiança. Va fer un joc fàcil, buscant els seus companys entre línies però sense córrer massa riscos. No va ser diferencial.
GAVI (81’)
energia
Es va fer un fart de córrer, tant en defensa com en atac. Va estar correcte en la pressió, però no va generar perill entre línies. Les seves intencions van quedar en res. Va ser l’únic jugador que va rematar entre els tres pals.
FERRAN (59’)
DESCONNECTAT
El davanter no va tenir el dia. Situat a la banda esquerra, amb prou feines va intervenir en el joc de l’equip. No va trobar espais per generar perill i va estar molt desdibuixat durant els 59 minuts que va estar sobre la gespa.
RAPHINHA (59’)
IMPRECÍS
Dia per oblidar. De nou, titular i encarregat de donar amplitud a la banda dreta, el brasiler no va estar en cap moment encertat. Va perdre moltes pilotes i tampoc va prendre bones decisions. Molt participatiu, però accelerat.
‘LEWA’ (90’)
DESCONEGUT
Només 7 intervencions en els primers 45 minuts de joc. El polonès no acaba de trobar la seva millor versió. Ahir, molt energètic des del primer instant pressionant a dalt, no li va arribar cap pilota clara per obtenir el premi.
PEDRI (31’)
Escàs
Tots l’esperaven, però va entrar poc en el joc i el futbol no va fluir. Va empènyer l’equip, però no va ser la solució.
LAMINE (31’)
LLUM
Quan té la pilota als peus, sempre passen coses. Va fer anar de corcoll la defensa rival, però aquest cop no va trobar ningú.
BALDE (30’)
atrevit
Va mirar sempre endavant, arribant a la línia de fons per generar perill.
J. FÉLIX (31’)
revulsiu
Amb la seva entrada, el Barça va guanyar en sensació de perill, però sense encert
fermín (9’)
insistent
Ho va intentar, i molt, però no va poder ser determinant. No va tenir temps.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)