Barça

“Si volem guanyar la lliga, hem de guanyar aquests partits”

Vestidors. Xavi, autocrític amb el seu amic i crític amb Munuera Montero

El Rayo Vallecano continua sent un mal client per a Xavi Hernández. Abans en l’era Iraola i ara amb Francisco. Xavi encara no sap què és guanyar contra el conjunt madrileny. Avui un empat (1-1). Aquesta és la valoració que el tècnic ha fet sobre el partit del seu equip:

Un Barça que no dissipa dubtes

“En la primer meitat no hem estat agressius i no hem anat a pel partit. No li hem fet mal al Rayo. Després del descans hem dominat i hem generat més oportunitats. Em quedo en la voluntat mostrada en la segona part, però si volem guanyar la lliga hem de guanyar aquest tipus de partits”.

Un Barça, de nou, a remolc

“Regalar gols ens està penalitzant molt aquesta temporada. Haver d’anar a remolc en el marcador en aquest estadi sempre costa molt”.

Polèmica amb Munuera Montero

“He parlat amb l’àrbitre assistent i m’ha dit que la posició d’Òscar Valentín en el gol del Rayo condiciona i al final resulta que acaben concedint el gol. També crec que l’acció sobre Raphinha era penal. Ens està sortint creu en aquestes jugades polèmiques”.

El retorn de De Jong

“Frenkie és un futbolista fonamental en l’engranatge i la sortida de pilota. Potser ser li ha notat falta de ritme, però és normal després de tant temps lesionat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)