Barça

La presentació de la commemoració del 125è aniversari del Barça

El Barça avui fa anys, 124 exactament, i ho ha celebrat amb la classificació a vuitens i també fent l’acte de presentació de la commemoració del 125è aniversari, que serà l’any vinent.

L’esdeveniment s’ha dut a terme aquest migdia a l’Auditori 1899, amb la presència de diverses personalitats de l’entitat blaugrana. Joan Laporta, el president, i David Carabén, comissionat del 125è aniversari, ho han liderat tot plegat, amb representants de totes les seccions - excepte els dos primers equips de futbol que entrenaven-, tota la junta directiva i diversos expresidents i també familiars d’aquests.

Davi Carabén ha llegit el manifest del 125 è aniversari en què ha defensat que el club blaugrana és distint a la resta. La catalanitat, el model de propietat fundacional, la Masia i el planter, el ser un club multiesportiu i l’estil de joc genuí, en son les bases del manifest. També s'ha presentat el logotip del 125è aniversari, encara que no s’ha revelat cap acte. Això sí, el plat fort serà el retorn al nou Camp Nou, programat pel novembre de l’any vinent, encara que no estarà acabat. La data de fi de remodelació està prevista pel 2026.

Joan Laporta també ha parlat, ha fet bandera dels valors del manifest, i en clau actualitat ha assegurat que el triomf d’ahir de l’equip que entrena Xavi al Porto dona tranquil·litat. “Va ser una victòria important perquè ja estem classificats per als vuitens de la Champions. Em vaig alegrar pels culers i per Xavi, perquè s’ho mereix. Xavi ha passat moments difícils i ho ha superat”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)