Barça

Araujo, Lewandowski i Gündogan viatgen a Anvers

Canvis en la convocatòria de Xavi Hernández per al partit de Champions de demà al camp de l’Anvers (21h), que tancarà la fase de grups. Inicialment, el tècnic deixava a casa quatre dels titulars fixos –Araujo, Lewandowski, Gündogan i Frenkie de Jong–, però avui mateix, abans de marxar cap a Bèlgica, hi ha hagut canvis en la llista. Araujo, Lewandowski i Gündogan s’afegeixen a l’expedició, i l’únic que es queda a casa –al marge dels lesionats–és Frenkie de Jong, amb febre. El retoc s’explica per un canvi en el pla de viatge. Després del partit, el primer equip dormirà finalment a Bèlgica –la intenció inicial era tornar a la nit– i tornarà a Barcelona dijous al matí. La plantilla estarà tres dies fora i el cos tècnic prefereix que els disponibles estiguin integrats a l’equip i no s’entrenin sols a la ciutat esportiva.

S’hi mantenen els futbolistes del planter Casadó, Alarcón, Cubarsí, Aleix Garrido, Marc Guiu, Héctor Fort, Kochen i Astralaga, a més de Fermín i Lamine Yamal. Són baixa Marcos Alonso, Gavi, Ter Stegen i Iñigo Martínez, a més de De Jong per febre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)