Barça

El protagonista

Lamine Yamal

Un golàs i dues bales desviades

Lamine Yamal hauria pogut ser l’heroi del Barça a San Mamés, però aquest honor va anar destinat als germans Williams. Iñaki va castigar l’equip de Xavi amb un gol clau en la pròrroga després del seu retorn exprés des de Costa d’Ivori i Nico va acabar posant la cirereta en el minut 121 de partit. Dos gols en la pròrroga. Una pròrroga que el Barça s’hauria pogut estalviar si Lamine Yamal hagués fet diana en alguna de les dues claríssimes oportunitats de gol que va tenir en la segona meitat. Ell va fer el millor gol del partit, una obra d’art, però també va desaprofitar dues accions claríssimes que li hauran impedit conciliar el son aquesta passada nit. En el Vell Oest no guanya qui dispara més ràpid sinó qui acaba dempeus. Lamine Yamal va fer diana al minut 32 en el gol més estètic del partit, però va errar en dos trets decisius i els germans Williams van acabar guanyant el duel amb dos trets mortals al final.

Lamine Yamal no havia pogut debutar encara en aquesta edició de la copa per la sanció que arrossegava de la temporada anterior després de ser expulsat contra el Màlaga en la copa del rei juvenil. S’havia perdut les eliminatòries contra el Barbastre i l’Unionistas de Salamanca, però el seu excel·lent partit al Benito Villamarín li van obrir les portes de l’onze ahir a San Mamés. Va marcar un golàs. En el minut 32 va marxar primer de Vesga, Paredes el va flotar massa, va traçar una diagonal de fora cap a dins i va connectar un gran xut per batre Agirrezabala, en una acció que hem vist fer una vegada i una altra a Messi amb aquesta samarreta. Però el perseguiran les dues accions perdonades. Primer, en una contra, després d’una passada de Lewandowski i la posterior cursa, va acabar picant la pilota per damunt del porter de l’Athletic, i la bala va sortir lleugerament desviada. I ja en el minut 85, va robar una gran pilota a Paredes, va driblar Agirrezabala i a porteria buida va xutar fora amb la seva cama no dominant. Una llàstima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)